Ple de l'Ajuntament Ordinària  27/06/2016

Data:
2016/06/27 00:00:00 GMT+2
Tipus:
Ple de l'Ajuntament
Descripció:
Ordinària

Ordre del dia

Enllaç del Ple a Empordà tv...

Enllaç als Precs i preguntes...

Enllaç a les mocions...

 

Amb data d'avui ha estat fixat l'ordre del dia de la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament, que tindrà lloc el proper DILLUNS, dia 27 DE JUNY de 2016, a les 20.00 h, a la sala de sessions dela Casa Mallol, amb el següent

1. APROVACIÓ DE L’ACTA DELA SESSIÓANTERIOR:

-        Sessió extraordinària del dia 30 de maig de 2016

2. INFORMACIÓ DE L’ALCALDIA

3. RATIFICARLA MODIFICACIÓ DELSESTATUTS DEL CONSORCI PER ALA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

4. MODIFICACIÓ DE CRÈDIT NÚM. 3 DEL PRESSUPOST PER A L’EXERCICI 2016

5. APROVARLA MODIFICACIÓ NÚMERO1 DELA PLANTILLA ILA RELACIÓ DELLOCS DE TREBALL DEL PERSONAL MUNICIPAL DE L’ANY 2016, PER ALA CREACIÓ ICLASSIFICACIÓ DEL LLOC DE TREBALL DE TRESORERIA DE CLASSE ÚNICA, COM A LLOC DE TREBALL RESERVAT A PERSONAL FUNCIONARI D'ADMINISTRACIÓ LOCAL AMB HABILITACIÓ DE CARÀCTER NACIONAL DELA SUBESCALA D'INTERVENCIÓTRESORERIA.

6. APROVAR EL CONVENI MARC DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT DE ROSES I L’ADMINISTRACIÓ DELA GENERALITAT DECATALUNYA MITJANÇANT EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT, PER DESENVOLUPAR, EN RÈGIM D’ALTERNANÇA I AMB FORMACIÓ DUAL, EL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES, A L’INSTITUT CAP NORFEU DE ROSES.

7. RATIFICAR EL DECRET DE ’ALCALDIA NÚM. 1870/16, DEL 27 DE MAIG DE 2016, D’APROVACIÓ DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT EMPORDÀ I L’AJUNTAMENT DE ROSES, PER ALA GESTIÓ IEXECUCIÓ DE LES ACTUACIONS EN L’ÀMBIT DELA CANDIDATURA FEDEREIX 6 PROJECTE CONSERVACIÓ, FOMENT I DESENVOLUPAMENT DEL PATRIMONI NATURAL I CULTURAL DE L’ALT EMPORDÀ, PEL QUE FA AL “PROJECTE DE CONSTRUCTIU DE NATURALITZACIÓ DE L’ENTORN DELA MURALLA DEPONENT DELA CIUTADELLA DEROSES”.

8. AUTORITZACIÓ ALA SOCIETAT DECAPITAL ÍNTEGRAMENT MUNICIPAL PORT DE ROSES, SA. PER ALA CONCERTACIÓ D'UNAOPERACIÓ DE RÈNTING/ARRENDAMENT D'UN VEHICLE.

9. MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA DE ROSES DE SUPORT AL REGLAMENT EUROPEU  DE PORTS DE GESTIÓ PRÒPIA PORTUÀRIA

10.MOCIÓ PRESENTADA PEL GRUP MUNICIPAL D’ERC-AM ILA RESTA DEGRUPS QUE S’HI VULGUIN AEFEGIR PER REVOCAR EL TÍTOL DE FILL ADOPTIU DE ROSES AL DICTADOR MILITAR MIGUEL PRIMO DE RIVERA.

11. PRECS I PREGUNTES

Acta

PDF document icon Acta 27.06.16 O.pdf — PDF document, 9.01 MB (9451507 bytes)

Accions del document