Esports
Horari d'atenció al públic: De 10 h a 14 h

Departament d'Esports i Joventut
Plaça Catalunya, 8 - 17480 Roses
Tel: + 34 972 25 24 00
E-mail: administracioesports@roses.cat

Informació Casals Estiu


CASALS MUNICIPALS D’ESTIU

Amb la finalitat de donar resposta a una demanda social creixent, que permeti fer més compatibles els horaris laborals de les famílies durant l’estiu, L'Ajuntament de Roses, mitjançant el departament d’Esports ha elaborat tot un ventall d’activitats per als infants i joves de la Vila, perquè puguin gaudir d’una amplia i variada oferta d’activitats culturals, d’esport i de lleure, posant els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui de qualitat, a l’abast de tothom i es dugui a terme en condicions adequades.

Les activitats d’estiu permeten als infants i joves de la ciutat fer una activitat amb contingut educatiu prop de casa. L’Ajuntament de Roses garanteix que té les condicions adequades i els proporciona espais d’interrelació amb altres infants i joves de forma lúdica.

Des de l’any 2009 el departament d’Esports s’encarrega de l’organització conjunta dels Casals (Casal esportiu, Casalet i Estiu Jove) i del Casal/Campus de natació i anglès (Campus Natació & English) organitzat per la Piscina Municipal de Roses.

DATES DE PREINSCRIPCIONS ALS CASALS MUNICIPALS PER ALS MESOS DE JULIOL I AGOST: DEL

Les preinscripcions s'han de fer des de casa, via Internet. Si no disposen d'Internet ho poden fer de forma presencial al SAC (Servei d’atenció al Ciutadà).

Tota preinscripció amb dret a bonificació s’haurà d'acreditar amb l'aportació de la documentació requerida al Servei d'Atenació al Ciutadà (SAC) i/o a les oficines del departament d'esports, situades al pavelló poliesportiu municipal, dintre del període de preinscripcions.

PLACES DISPONIBLES
Casalet:
Casal Esportiu:
Estiu Jove:

*Finalitzat el període de preinscripció, en aquelles activitats on la demanda superi l’oferta de places disponibles, tindran preferencia els preinscrits empadronats a Roses. En el cas que amb els preinscrits empadronats a Roses se superi el nombre de places disponibles, es realitzarà un sorteig mitjançant un sistema informàtic aleatori.

*Si amb els preinscrits empadronats a Roses no es supera el nombre de places disponibles, aquestes es repartiran, mitjançant el mateix procediment, entre la resta de preinscrits.

Accions del document