Benestar Social
Horari d'atenció al públic: de 9.30 a 14 h

C. de Tarragona, núm. 83 (Casa del Mar)

correu electrònic: benestar@roses.cat

Tarifa social transport majors de 65 anys

 

L'any 2009, el departament de benestar social de l'Ajuntament de Roses va signar un acord de col.laboració amb l'empresa Sarfa, per tal d'oferir una tarifa social bonificada a totes aquelles persones residents de Roses i majors de 65 anys, en la línia de transport entre Roses i Figueres, i té l'objectiu de fomentar la mobilitat entre aquest col.lectiu.

Amb aquesta bonificació, a partir de l'any 2015, el cost de cada trajecte per a l'usuari és del 50% de l'import establert per la companyia de transports per trajecte. La resta de l'import del bitllet és assumit per l'Ajuntament de Roses.

Per poder gaudir d'aquesta tarifa social cal adreçar-se al departament de benestar social i omplir una autorització de dades per presentar posteriorment a la guixeta de la SARFA. L'empresa els hi lliurarà la tarjeta personalitzada, previ pagament de 3 € (que no caldrà renovar, només en cas de deteriorament o pèrdua).

La targeta s'ha de carregar inicialment amb 10 viatges, que tenen una caducitat anual des del moment de la utilització del primer viatge. A mesura que s'esgoten els viatges s'han d'anar fent recàrregues de 10 viatges.

Accions del document