Ajuntament de Roses
Carnaval i Festes
Horari d'atenció al públic: de 10 a 14 h

Departament de Carnaval i Festes
Plaça de Catalunya, 8
Telèf: 972 25 24 00
festes@roses.cat

Sou a: Inici / Carnaval de Roses / Manaments del Carnaval 2016

Manaments del Carnaval 2016


Els manaments del Carnaval de Roses 2016


1. Per tal de participar a les passades cal inscriure’s al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Roses (plaça de Catalunya, 12) fins el 15 de gener, de 9 a 14 h. Caldrà omplir la sol·licitud d’inscripció amb les dades de la colla i lliurar una còpia de l’assegurança del vehicle.

2. Si en el moment de fer la inscripció no es té la còpia de l’assegurança es pot lliurar, com a màxim, el dia 29 de gener.

3. El dia 20 de gener, a les 20 h, al Teatre Municipal, es realitzarà un sorteig per adjudicar les posicions de sortida de cada colla.

4. Per fer el sorteig s’ordenaran les inscripcions de les colles segons data de presentació de la documentació i se’ls assignarà correlativament un número. Es dipositaran, en una bossa, tantes boles numerades com colles. El número de la primera bola que s’extregui correspondrà a una de les colles, la qual triarà el número de sortida que desitgi i així successivament. En el cas que no hi hagi cap representant de la colla, perdrà el torn i haurà d’escollir la posició un cop finalitzat el sorteig.

5. Les inscripcions que s’hagin presentat fora de termini podran escollir la posició un cop finalitzat el sorteig o fins al dia 29 de gener.

6. Les colles que ho desitgin podran intercanviar-se la posició i ho posaran en coneixement de l’Ajuntament mitjançant un escrit signat per ambdues parts, abans del dia 29 de gener.

7. Un cop formalitzada la inscripció es lliurarà a la colla un adhesiu amb el número de sortida, que caldrà que estigui situat en un lloc visible, i un comprovant per poder adquirir els tiquets de l’arrossada a l’Oficina de Turisme.

8. Els vehicles que participin a les passades han de complir les normes de circulació, tenir en vigor l’assegurança i han d’anar equipats amb la farmaciola i l’extintor corresponent.

9. Les carrosses hauran d’accedir a la passada per l’accés habilitat a la rotonda situada a l’encreuament de l’avinguda de Rhode i la carretera de Vilajuïga.

10. La colla que no respecti la numeració, que arribi al lloc de sortida un cop iniciada la passada o que no vulgui sortir quan sigui el seu torn sortirà en la darrera posició.

11. Un cop iniciada la passada, està prohibit anar en sentit contrari al de la marxa.

12. Els caps de colla vetllaran perquè es mantingui el bon ordre de la seva colla.

13. Està prohibit l’ús d’esprais, de productes pirotècnics i de gots o envasos de vidre.

14. L’alçada màxima de la carrossa no pot excedir els 4,5 metres.

15. Es recomana que durant les passades del dissabte a la tarda i el diumenge al matí no es consumeixin begudes alcohòliques.

16. Tant el dijous (arribada d’en Carnestoltes) com el dilluns (enterrament de la Sardina) es recomana que tothom vagi disfressat.


 

 

Descarrega els manaments del Carnaval 2016


 

NOTA
Els tiquets de l’arrossada es vendran anticipadament a les colles a l’Oficina de Turisme fins al dimecres 3 de febrer (de dilluns a divendres de 9 a 18 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 15 a 18 h i diumenges de 10 a 13 h). Pel públic en general es posaran a la venda el dilluns 8 de febrer.

Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet