Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

Requisits fase 2 per a hotels i allotjaments turístics, activitats comercials i hostaleria i restauració

Informació dels requisits relatius a la reobertura al públic d’establiments i locals comercials minoristes i activitats i serveis professionals, locals d’hostaleria i restauració i hotels i allotjament turístics, amb les darreres actualitzacions corresponents a l’entrada en vigor de la Fase 2 de desescalada a partir del dilluns 1 de juny.

Requisits fase 2 per a hotels i allotjaments turístics, activitats comercials i hostaleria i restauració - Llegir Més

Activació de la Fase 2 de desescalada, a partir de dilluns 1 de juny

Dilluns 1 de juny, la regió sanitària de Girona, a la qual pertany Roses, entra en fase 2 de desescalada. Us recordem que segueix vigent l’obligatorietat de l’ús de mascareta per als majors de 6 anys (recomanable per a infants de 3 a 5), a la via pública, als espais a l’aire lliure o a qualsevol espai tancat que sigui d’ús públic o obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància d’un mínim de dos metres entre les persones.

Activació de la Fase 2 de desescalada, a partir de dilluns 1 de juny - Llegir Més

Activació de la Fase 2 de desescalada a Roses

Amb l’entrada de la regió sanitària de Girona en la Fase 2 de desescalada a partir de demà, dilluns 1 de juny, l’Ajuntament de Roses reobrirà nous equipaments i reactivarà serveis que havien quedat aturats per la declaració de l’estat d’alarma. A continuació us oferim la relació detallada dels canvis que es produiran al llarg dels propers dies:

Activació de la Fase 2 de desescalada a Roses - Llegir Més

Dilluns s’obren les preinscripcions per al curs 2020-2021 de les Llars d’Infants Municipals

El proper dilluns, 1 de juny, s’obre el període de preinscripcions de les Llars d’infants municipals de Roses (Cavallet de Mar i El Franquet) per al curs 2020-2021. Enguany la tramitació es farà de manera no presencial a través d’un formulari electrònic habilitat pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, podent-se optar pel sistema de cita prèvia en aquells casos en què no es pugui accedir a la via telemàtica. Les preinscripcions es podran realitzar fins al 10 de juny (inclòs).

Dilluns s’obren les preinscripcions per al curs 2020-2021 de les Llars d’Infants Municipals - Llegir Més

Roses contracta 7 policies locals per la via d’urgència per reforçar la temporada d’estiu

A partir del proper dilluns, 1 de juny, la plantilla de la Policia Local s’incrementa amb la incorporació dels set nous agents que estaran en servei durant un període de tres mesos. La contractació respon a la necessitat de reforçar el servei, tant per l’arribada de la temporada turística, com per l’augment de l’exigència de control fruit de les mesures de prevenció de la crisi sanitària.

Roses contracta 7 policies locals per la via d’urgència per reforçar la temporada d’estiu - Llegir Més

Les preinscripcions als Casals d’Estiu de Roses, del 3 al 5 de juny

Entre els propers 3 i 5 de juny, l'Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions dels Casals Municipals d'Estiu 2020 (Casal Esportiu, Infantil, Tardestiu, Estiu Jove i Aventura Jove) per a infants d’entre 3 i 16 anys, que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població.

Les preinscripcions als Casals d’Estiu de Roses, del 3 al 5 de juny - Llegir Més

L’1 de juny es reprèn el còmput dels terminis administratius

A partir del proper dilluns, 1 de juny, es reprèn el còmput de terminis administratius que havien quedat suspesos des del passat 14 de març, amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19.

L’1 de juny es reprèn el còmput dels terminis administratius - Llegir Més

La zona blava de Roses entra en funcionament el proper dilluns, 1 de juny

Roses iniciarà el proper dilluns, 1 de juny, el període d'aparcament tarifat amb zona blava a diferents espais del centre de la població, després que Ajuntament i empresa concessionària del servei decidissin ajornar la seva posada en marxa, prevista per al passat 1 de maig, davant la situació d’excepcionalitat provocada per la crisi sanitària.

La zona blava de Roses entra en funcionament el proper dilluns, 1 de juny - Llegir Més

Aprovades les subvencions per la compra de material higiènic i de seguretat als establiments de Roses

El ple municipal de Roses celebrat aquest migdia ha aprovat dues línies de subvencions destinades als professionals de la restauració, comerç i serveis de la població, per al finançament de les despeses que aquestes activitats tinguin per adaptar els seus negocis a les mesures higièniques i de seguretat de prevenció de la COVID 19. Els ajuts, als quals el consistori destina una partida de 200.000 € (100.000 per a cada línia), poden tenir una quantia d’entre 300 i 2.000 €.

Aprovades les subvencions per la compra de material higiènic i de seguretat als establiments de Roses - Llegir Més

Concert virtual pro Guinea Conakry, la solidaritat rosinca no s’atura

L’ONG rosinca Amics de Guinea Conakry celebrarà aquest diumenge, en aquesta ocasió en format virtual, el seu concert anual de Corals pro Guinea Conakry. Els fons que se n’obtinguin, seran destinats a oferir l’esmorzar diari als més de 300 nens i nenes que viuen a la “Cité Solidarité” de la ciutat de Conakry. En aquesta iniciativa, l’entitat torna a comptar amb la col·laboració de corals infantils i juvenils de la comarca.

Concert virtual pro Guinea Conakry, la solidaritat rosinca no s’atura - Llegir Més

Empresaris i Ajuntament fan una crida a l’autoresponsabilitat per garantir el compliment de les mesures de seguretat i higiene

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus i representants de l’Ajuntament de Roses s’han reunit aquesta setmana per analitzar el desenvolupament de la desescalada en els establiments de la població i encarar la temporada i han acordat fet una crida conjunta a l’autoresponsabilitat per tal de garantir el compliment dels protocols de seguretat i higiene. La reunió s’ha fet en el marc de la comissió de treball bilateral per a la dinamització econòmica del municipi que s’ha impulsat recentment

Empresaris i Ajuntament fan una crida a l’autoresponsabilitat per garantir el compliment de les mesures de seguretat i higiene - Llegir Més

Minut de silenci davant de l’Ajuntament per les víctimes de la Covid-19

Aquest migdia, a les 12 h, es farà un minut de silenci davant de l’Ajuntament de Roses, en memòria de les víctimes de la pandèmia de la COVID-19. Per motius de seguretat, es prega als assistents l’ús de mascareta i que es mantingui la distància de 2 metres amb tercers.

Minut de silenci davant de l’Ajuntament per les víctimes de la Covid-19 - Llegir Més

@programatigre, mesures de prevenció i tota l’actualitat sobre el mosquit tigre, ara també a les xarxes socials

El Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i del Baix Ter ha informat que la temporada comença amb una presència destacada de mosquit tigre, ja que la meteorologia, amb les pluges abundants recents i temperatures altes, està afavorint la seva proliferació. Enguany, el servei suma als seus canals de difusió les xarxes socials Facebook, Youtube, Instagram i Twitter, que a través del perfil @programatigre, oferiran des d’avui informació actualitzada, consells i mesures preventives per ajudar la ciutadania a combatre aquest molest insecte.

@programatigre, mesures de prevenció i tota l’actualitat sobre el mosquit tigre, ara també a les xarxes socials - Llegir Més

Finalitzat el condicionament de la nova parada d’autobusos, aturat per l’estat d’alarma

La nova parada d’autobús interurbà Roses-Figueres situada a l’avinguda de Rhode (davant del Jutjat de Pau), ha quedat finalitzada amb la col·locació de la planxa metàl·lica de delimitació de l’espai, després que aquestes tasques s’haguessin d’aturar amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma del passat 14 de març.

Finalitzat el condicionament de la nova parada d’autobusos, aturat per l’estat d’alarma - Llegir Més

La bústia de retorn de préstecs de la Biblioteca Municipal torna a estar operativa

A partir d’avui, dilluns 25 de maig, el servei de bústia de retorns de la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives, inoperativa des de la declaració de l’estat d’alarma, torna a entrar en servei. D’aquesta manera, els usuaris amb llibres o altres materials prestats per la biblioteca abans del confinament, poden ja realitzar la seva devolució.

La bústia de retorn de préstecs de la Biblioteca Municipal torna a estar operativa - Llegir Més

Accions del document