Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

La Ruta dels Masos, proposta del mes de gener del programa "Roses a peu"

Dissabte 26 de gener, el programa "Roses a Peu" organitza una nova ruta amb guia oficial del Parc Natural del Cap de Creus. En aquesta ocasió, la caminada es realitzarà al llarg del recorregut circular conegut com la ruta dels Masos, el qual permetrà descobrir les explotacions agrícoles que encara conviuen amb la natura dins el municipi de Roses

La Ruta dels Masos, proposta del mes de gener del programa "Roses a peu" - Llegir Més

La Piscina Municipal de Roses tanca l’any amb prop de 2000 abonats i reafirma el seu caràcter supramunicipal

La Piscina Municipal de Roses ha tancat l’any 2018 amb un total de 1.910 abonats, mantenint estable el nombre d’inscrits respecte a anys anteriors. Aquesta xifra testifica la consolidada implantació de l’equipament, tant entre la població rosinca com entre la d’altres municipis propers, que escullen l’equipament rosinc com a referent per a la pràctica esportiva.

La Piscina Municipal de Roses tanca l’any amb prop de 2000 abonats i reafirma el seu caràcter supramunicipal - Llegir Més

La transformació de la façana de l'antiga societat La Flor de Maig, al Document del Mes de l’Arxiu de Roses

El document que l’Arxiu Municipal de Roses presenta aquest mes a la seva secció web “El Document del Mes”, correspon a la llicència d’obres d’ampliació del Cine Rosas que havia acollit l’antiga societat La Flor de Maig, d’acord amb el projecte de l’arquitecte Juli Rosa Cirilo. L’expedient és de l’any 1963, moment en què es reformà l’edifici i s’amplià aprofitant el pati existent pel cantó de la Riera i Ginjolers i desplaçant la façana fins a la seva situació actual.

La transformació de la façana de l'antiga societat La Flor de Maig, al Document del Mes de l’Arxiu de Roses - Llegir Més

Els patis escolars d’Els Grecs i Narcís Monturiol s’obren com espais esportius i de relació a joves de 12 a 18 anys

A partir del proper divendres, 18 de gener i fins al 10 de maig, l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses organitza una nova edició de l'activitat “Patis Oberts” a les escoles Els Grecs i Narcís Monturiol. Amb l’obertura d’aquests espais s’ofereix a joves entre 12 i 18 anys, dos espais on practicar esport i relacionar-se amb companys i amics, acompanyats per un servei de monitoratge gratuït.

Els patis escolars d’Els Grecs i Narcís Monturiol s’obren com espais esportius i de relació a joves de 12 a 18 anys - Llegir Més

L’atur baixa a Roses un 11,7% respecte a 2017

Les dades de tancament d’atur registrat a Roses en data 31 de desembre de 2018 tornen a testificar un descens en el nombre de persones aturades en el municipi, reduint-se en 168 les persones registrades respecte a l’any 2017. Aquesta baixada significa una reducció de l’atur d’un 11,7% en un any.

L’atur baixa a Roses un 11,7% respecte a 2017 - Llegir Més

Inici del projecte del nou parc públic a l’emblemàtic Mas de les Figueres

Aquest migdia ha tingut lloc a Roses l’acte de replanteig del projecte del jardí públic del Mas de les Figueres. Aquest acte marca l’imminent inici de les obres, previst per a la propera setmana, que tindran una durada de 6 mesos i que suposaran la incorporació a l’ús públic d’un espai emblemàtic i de gran tradició a Roses, fruit de la donació realitzada pel seu propietari, Josep Oriol Martí.

Inici del projecte del nou parc públic a l’emblemàtic Mas de les Figueres - Llegir Més

Roses millora l’enjardinament de diferents espais amb la plantació de 140 arbres nous

Entre les tasques de manteniment i millora de l’espai públic que té assignades, l’empresa municipal Rosersa està realitzant aquests dies actuacions de plantació de nou arbrat a diferents espais de Roses. Les diferents plantacions suposaran la incorporació d’un total de 140 arbres nous a l’espai públic, 37 dels quals destinats a la reposició d’arbres morts puntualment i, els 103 restants, a nou enjardinament i a la millora d’adaptabilitat d’espècies.

Roses millora l’enjardinament de diferents espais amb la plantació de 140 arbres nous - Llegir Més

Revisió ITV per a vehicles agrícoles i ciclomotors a Roses

El proper 4 de feber, l’Unitat Mòbil de l’ITV es traslladarà fins a Roses per efectuar les revisions als vehicles agrícoles (tractors i remolcs) i ciclomotors (49cm3) del municipi. Les inspeccions es realitzaran a l’esplanada del Pavelló Esportiu, de 9 a 14 h. Els interessats poden reservar hora a través del web www.citaprevia.cat o bé al telèfon 972 49 29 12.

Revisió ITV per a vehicles agrícoles i ciclomotors a Roses - Llegir Més

Manel Casanovas exposa "Visions personals de 180º" a Ca l’Anita

La sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses exposa "Visions personals de 180º", del fotògraf rosinc Manel Casanovas. La mostra, que romandrà oberta fins al 20 de gener, s’emmarca en el cicle "Mirades Pròpies" que l’Ajuntament de Roses dedica als artistes locals.

Manel Casanovas exposa "Visions personals de 180º" a Ca l’Anita - Llegir Més

Accions del document