Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

Es necessiten voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments a Roses

El Gran Recapte d’Aliments, que enguany es realitzarà els dies 22 i 23 de novembre, necessita voluntaris i voluntàries per a la recollida d’aliments als supermercats de Roses adherits a la campanya. Les vies per apuntar-se són a través de la web bancdelsalimentsgirona.org, enviant un e-mail a roses@caritasgirona.cat, o bé trucant al telèfon 972 15 35 86.

Es necessiten voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments a Roses - Llegir Més

El Festivalet es consolida gràcies a la seva exclusiva aposta per bandes indies, en horari diürn, i a peu de platja

El Festivalet de Roses va tancar ahir la quarta edició consolidant-se totalment en el circuit dels festivals de música de Catalunya i ho ha aconseguit gràcies a la seva exclusiva aposta de programar bandes indie allunyades del mainstream amb gèneres com l'electrònica, el dance, el World Music o el folk anglosaxó, i per celebrar tots els concerts en horari diürn, a peu de platja, embolcallats per l'espectacular paisatge de la Badia de Roses.

El Festivalet es consolida gràcies a la seva exclusiva aposta per bandes indies, en horari diürn, i a peu de platja - Llegir Més

Inici del VIII Taller de lectura i conversa en català de Roses

El passat divendres es va iniciar "Fem-la petar amb un llibre. VIII Taller de lectura i conversa en català", a l’Espai Z de la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses. L'activitat s'ofereix per vuitè any consecutiu, amb la finalitat de promoure la lectura en català i millorar l’expressió oral i també la comprensió oral i escrita del català. El taller està conduït per tres persones voluntàries vinculades al programa Voluntariat per la llengua.

Inici del VIII Taller de lectura i conversa en català de Roses - Llegir Més

"Enxarxats" proposa als adolescents reflexionar i debatre sobre l’ús de les xarxes socials

Aquest matí els alumnes de 1r d’ESO dels instituts de Roses han assistit a la representació de l’obra de teatre interactiu "Enxarxats", una proposta complementària a les xerrades de prevenció de conductes de risc relacionades amb l’ús d’internet que s’ofereixen als centres. A través d’escenes quotidianes, l’obra sensibilitza els adolescents sobre els perills d’un mal ús de les xarxes socials.

"Enxarxats" proposa als adolescents reflexionar i debatre sobre l’ús de les xarxes socials - Llegir Més

L’Ajuntament condiciona el pis adquirit per habitatge d’urgència social

L’Ajuntament de Roses està ultimant els treballs de reparació i condicionament del pis adquirit el passat mes de juny, que serà destinat a estades temporals de curta durada per atendre situacions d’urgència social. Les obres, que finalitzaran en els propers dies, tenen un pressupost de 22.000 € i permetran que l’habitatge reuneixi les condicions necessàries en matèria d’habitabilitat.

L’Ajuntament condiciona el pis adquirit per habitatge d’urgència social - Llegir Més

S’inicia la poda d’un miler d’arbres a Roses

L’empresa municipal Rosersa acaba d’iniciar els treballs de poda d’arbres a Roses, tasques que s’allargaran fins al proper mes de gener i que suposaran la poda d’un total de 937 arbres al municipi. Per primer any, s’ha redactat un Pla de poda d'arbrat que estableix els criteris a seguir d’acord a les característiques de cada espècie, a més de millorar la gestió del servei i reduir els costos que s’hi destinen.

S’inicia la poda d’un miler d’arbres a Roses - Llegir Més

Roses prepara un cap de setmana de música, gastronomia i paisatge durant el Festivalet

Aquest cap de setmana torna el Festivalet de Roses, una de les propostes més singulars de música en directe que es fan a Catalunya i que es caracteritza per celebrar concerts minimalistes de música indie i electrònica sobre la sorra de la platja de la Badia de Roses durant la posta de sol, els quals es complementen amb una selecció de gastronomia local, ja sigui en format de tastets, en format de menús gastronòmics o, com a novetat, amb la proposta anomenada Les Postres del Sol.

Roses prepara un cap de setmana de música, gastronomia i paisatge durant el Festivalet - Llegir Més

Obert el termini de bonificacions de l’IBI per a famílies monoparentals de Roses

L’Ajuntament ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds de bonificació de l’IBI per a famílies monoparentals amb 2 o més fills. La bonificació, que pot arribar fins al 60% del total del rebut, s’aplica en funció de la renda familiar i cal disposar del carnet de Família Monoparental emès per la Generalitat que reconeix la condició. Les peticions es poden presentar fins al 30 de novembre.

Obert el termini de bonificacions de l’IBI per a famílies monoparentals de Roses - Llegir Més

Coneix els 20 projectes finalistes dels Pressupostos Participatius que se sotmetran a votació popular

Ca l’Anita va acollir la setmana passada el Fòrum Ciutadà de Priorització dels Pressupostos Participatius 2020. Durant la sessió, oberta a tota la ciutadania, els assistents van seleccionar els 20 projectes finalistes que se sotmetran entre el 3 i el 18 de desembre a votació popular.

Coneix els 20 projectes finalistes dels Pressupostos Participatius que se sotmetran a votació popular - Llegir Més

Tallers d'emprenedoria a Roses

Demà, dimarts 5 de novembre, comencen a Roses els tallers d'emprenedoria i creació d'empresa, que constaran de sis sessions. Per participar a aquesta activitat, totalment gratuïta, encara es poden realitzar inscripcions a inscripcions.roses.cat o bé presencialment al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Roses.

Tallers d'emprenedoria a Roses - Llegir Més

L’expert informàtic Bruno Pérez ofereix a Roses una xerrada sobre smartcities i vigilància digital

El proper dijous, 7 de novembre, l’expert en seguretat informàtica Bruno Pérez oferirà a Roses la conferència "Smartcities. Ens vigilen? A mi? Com?" . La xerrada, d’accés lliure, tindrà lloc al a les 20 h, al Teatre Municipal.

L’expert informàtic Bruno Pérez ofereix a Roses una xerrada sobre smartcities i vigilància digital - Llegir Més

L’Àrea de Seguretat Ciutadana aprova una instrucció per garantir el patrullatge diari a les urbanitzacions de Roses

L’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Roses ha aprovat una instrucció interna que fixa la realització de patrullatges de reconeixement diaris a la totalitat d’urbanitzacions de la població. D’aquesta manera, es garanteix la presència i vigilància continuades en aquests sectors residencials, amb un mínim d’un patrullatge cada 24 h a cada zona residencial del municipi.

L’Àrea de Seguretat Ciutadana aprova una instrucció per garantir el patrullatge diari a les urbanitzacions de Roses - Llegir Més

Accions del document