Comunicació i Premsa
Horari d'atenció al públic: 8 h a 14 h

Pl. de Catalunya, 12
Tel: 972153761 
premsa@roses.cat 

Notícies

Exposició de pintura de Pau Marinello a Ca l’Anita, del 22 de juny al 4 d’agost

Pau Marinello presentarà a Ca l’Anita “La deconstrucció de la forma”, una sèrie de pintures entorn a la figura humana i al retrat La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dissabte 22 de juny, a les 20 h.

Exposició de pintura de Pau Marinello a Ca l’Anita, del 22 de juny al 4 d’agost - Llegir Més

Dijous 20 de juny, xerrada “Bon tracte a les persones grans” a Ca l'Anita

La xerrada “Bon tracte a les persones grans” forma part de la campanya homònima impulsada per l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, destinada a sensibilitzar i informar la gent gran, famílies, persones cuidadores i ciutadania en general vers la realitat dels maltractaments a les persones grans, un fet que sovint és poc visible. La xerrada tindrà lloc dijous, 20 de juny, a les 17 h a Ca l’Anita.

Dijous 20 de juny, xerrada “Bon tracte a les persones grans” a Ca l'Anita - Llegir Més

Aprovat el nou cartipàs de l’Ajuntament de Roses

Després de la seva elecció com alcaldessa de Roses durant el ple celebrat el passat dissabte, 15 de juny, Montse Mindan ha signat aquest matí el decret d’alcaldia que estableix el nou equip de regidors i regidores responsables de les diferents Àrees Municipals de l’Ajuntament . El nou cartipàs passa a estar integrat per les següents àrees i delegacions:

Aprovat el nou cartipàs de l’Ajuntament de Roses - Llegir Més

Per unes revetlles segures, seguiu els consells de Protecció Civil

Diumenge 23 de juny Roses celebrarà la revetlla de Sant Joan amb l’arribada de la Flama del Canigó, l’encesa de foguera, un Castell de Focs Artificials i ball popular. L’Ajuntament de Roses convida tothom a participar en aquesta festa i recomana seguir els consells de protecció civil per gaudir d’una revetlla segura.

Per unes revetlles segures, seguiu els consells de Protecció Civil - Llegir Més

Nautic Center, els restaurants La Llar i Die Insel i Calçats Dari de Roses, premis Arjau 2019

Els impulsors del Nautic Center, dels restaurants La Llar i Die Insel i de Calçats Dari han estat guardonats amb els premis Arjau 2019. Els reconeixements, que concedeix l’Estació Nàutica Roses- Cap de Creus i Shopping Roses, s’han atorgat per cinquè any consecutiu en el marc de la Desena Festa del Mar que s'ha celebrat aquest cap de setmana al municipi.

Nautic Center, els restaurants La Llar i Die Insel i Calçats Dari de Roses, premis Arjau 2019 - Llegir Més

Montse Mindan és escollida alcaldessa de Roses

Montserrat Mindan Cortada (JxCAT- Junts), ha estat escollida alcaldessa de Roses en el transcurs de la sessió plenària de constitució del nou consistori rosinc celebrada aquest matí. La candidata ha assolit la majoria absoluta en la votació realitzada, en obtenir un total de 10 vots dels 17 regidors que integren la nova corporació. Els 4 regidors de JxCat, els 4 d’ERC i els 2 de GDPR, han dipositat la seva confiança en la candidata, mentre que PSC, C’s, PP i Lliures, han votat els seus respectius alcaldables.

Montse Mindan és escollida alcaldessa de Roses - Llegir Més

S’aprova l’abalisament de l’escull de la Punta de la Farrera per millorar la seguretat de la navegació

La darrera reunió de la Comisión de Faros depenent del Ministeri de Foment ha aprovat l’abalisament de l’escull conegut com “Bau de la Farrera”, situat entre les cales Montjoi i Pelosa. Aquesta actuació respon a la petició feta pel Port Esportiu de Roses amb l’objectiu de millorar la seguretat de la navegació en aquest sector del litoral rosinc, on s’han produït diversos accidents.

S’aprova l’abalisament de l’escull de la Punta de la Farrera per millorar la seguretat de la navegació - Llegir Més

S’adequa una nova placeta entre els carrers Gravina i Ramon i Cajal

L’empresa municipal ROSERSA ha iniciat les obres de millora de l’espai situat al final dels carrers Gravina i Ramon i Cajal per a la seva adequació com a placeta i zona d’estada i descans. Els treballs consisteixen en la nova pavimentació de l’espai, la renovació de les voreres i la incorporació de bancs i enjardinament.

S’adequa una nova placeta entre els carrers Gravina i Ramon i Cajal - Llegir Més

Torna el millor cinema a l'aire lliure a la Ciutadella de Roses, de l’11 de juliol al 8 d'agost

El dijous 11 de juliol arrencarà la desena edició de Cine Ciutadella, el cicle de cinema a l’aire lliure que any rere any ofereix la possibilitat de redescobrir l’emblemàtic espai de la Ciutadella de Roses amb aquesta refrescant proposta. Green Book (11 de juliol), Campeones (18 juliol), Call Me By Your Name (25 juliol) , El Reino (31 juliol) i Ha Nacido Una Estrella (8 d’agost), són els films d’aquesta temporada.

Torna el millor cinema a l'aire lliure a la Ciutadella de Roses, de l’11 de juliol al 8 d'agost - Llegir Més

La Festa del Mar de Roses arriba a la 10a edició oferint una quarantena d’activitats a preus populars

La Festa del Mar de Roses, que se celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 de juny, arriba aquest any a la desena edició com un esdeveniment plenament consolidat que té per objectiu mostrar als visitants tot el potencial turístic del municipi i divulgar els extraordinaris atractius de la destinació. Aquest any la Festa del Mar de Roses oferirà una quarantena d’activitats a preus populars.

La Festa del Mar de Roses arriba a la 10a edició oferint una quarantena d’activitats a preus populars - Llegir Més

Curs de català intensiu d’estiu

L’Oficina de Català de Roses ofereix aquest estiu un curs intensiu de català de nivell bàsic 1, que es realitzarà durant el mes de juliol. El període d’inscripció començarà el proper 14 de juny.

Curs de català intensiu d’estiu - Llegir Més

La prevenció, imprescindible per minimitzar la presència del mosquit tigre

El Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i del Baix Ter incrementa a partir d’ara les accions de sensibilització perquè la ciutadania conegui i adopti mesures de prevenció per evitar la proliferació del mosquit tigre. Accions tan bàsiques i senzilles com capgirar utensilis que puguin acumular aigua, tapar bidons i dipòsits hermèticament o treure els plats de sota els testos, són mesures eficaces per evitar la propagació d’aquesta espècie.

La prevenció, imprescindible per minimitzar la presència del mosquit tigre - Llegir Més

Accions del document