Ensenyament
Horari d'atenció al públic: de 10 a 14 h

Pl. Catalunya, 8 1r pis (Casa Jordà)

correu electrònic: ensenyament@roses.cat

Aprenem jugant

FULLETÓ APRENEM JUGANT JUNY 2018

PDF document icon programa aprenem jugant_juny 2018 (3).pdf — PDF document, 99 KB (102119 bytes)

Accions del document

Què és el projecte "Aprenem jugant "?

Aprenem JugantEl programa d'activitats educatives de l'àrea d'Ensenyament APRENEM JUGANT engloba diverses propostes enfocades a facilitar a l’infant i jove, d’una manera dinàmica i  entretinguda, i durant el seu temps lliure,  l’accés al coneixement.
 
Dins el programa APRENEM JUGANT, l’àrea d’ensenyament ens proposem  promoure i divulgar coneixement des del fora-escola, contribuint a donar resposta a les curiositats d’infants i joves, tot  potenciant la vocació per interessar-se i aprendre  més enllà de l’activitat lectiva formal,  durant el seu temps de lleure. 
 
Promoure i difondre coneixement, contribuint a què els infants i joves de Roses esdevinguin ciutadans amb criteri, persones actives, formades  i responsables  enfront dels nous reptes de la societat actual, és el marc d’actuació que engloba les propostes de l’APRENEM JUGANT.
 
Totes les activitats que proposem han estat formulades i són dinamitzades per professionals d’alt nivell especialistes en la matèria, entitats i/o empreses especialitzades. 

 

REQUISITS PER A LA PARTICIPACIÓ

Totes les activitats requereixen preinscripció prèvia, excepte la xerrada sobre l'assetjament escolar adreçada a pares i mares i l'activitat Col·lecció de jocs de carrer de la companyia Guixot de 8, que es formulen com a obertes condicionades a l'aforament de l'espai.

 

PREINSCRIPCIONS:

 

Cal que les formalitzi el pare, la mare o el tutor/a legal del menor.

 

Dates: es formalitzaran mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament inscripcions.roses.cat  del 18 al 22 de maig de 2018, o bé presencialment al SAC, de 9 a 14 h, els dies 21 i 22 de maig de 2018.

 

Els usuaris que s'hagin preinscrit a l'anterior edició de l'Aprenem Jugant (any 2017) hauran d'adjuntar fotocòpia de la targeta sanitària dels menors i fotocòpia del DNI del pare/mare o tutor/a legal.

 

Places limitades. És farà un sorteig el dia 24 de maig de 2018  a cada una de les activitats on la demanda hagi superat l'oferta inicial. Tindran prioritat d'admissió els infants i joves empadronats a Roses.

 

A partir del 28 de maig  la llista d'admesos i exclosos estarà penjada al plafó de l'Àrea d'Ensenyament.

 

L’organització es reserva el dret d’anul·lar les activitats que no hagin obtingut el mínim necessari de preinscripcions un cop finalitzat el període establert.

 

Es demana compromís en l'assistència i, en cas de no poder-hi assistir, cal avisar amb antelació (ensenyament@roses.cat) per possibilitar la participació d'infants o joves en llista d'espera.

 

MÉS INFORMACIÓ: Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. Plaça de Catalunya 8, 1r pis. Telèfon: 972 25 24 00

 

ACTIVITATS GRATUÏTES

 

 

Accions del document

Arquitectura per a petits inventors. Taller "Construim"

Accions del document

cartell aprenem

cartell aprenem
Full-size image: 106 KB | View image Visualitza Download image Descarrega

Accions del document

Accions del document