Ensenyament
Horari d'atenció al públic: de 9.30 a 14 h

Pl. de Catalunya, 8 1r pis (Casa Jordà)

correu electrònic: ensenyament@roses.cat

Aprenem jugant

ACTIVITATS TARDOR

ACTIVITATS TARDOR
Full-size image: 111 KB | View image Visualitza Download image Descarrega

Accions del document

PROGRAMA D'ACTIVITATS APRENEM JUGANT TARDOR 2018

PDF document icon programa aprenem jugant_setembre 2018 (2).pdf — PDF document, 95 KB (97519 bytes)

Accions del document

Què és el projecte "Aprenem jugant "?


El programa d'activitats educatives de l'àrea d'Ensenyament APRENEM JUGANT engloba diverses propostes enfocades a facilitar a l’infant i jove, d’una manera dinàmica i  entretinguda, i durant el seu temps lliure,  l’accés al coneixement.
 
Dins el programa APRENEM JUGANT, l’àrea d’ensenyament ens proposem  promoure i divulgar coneixement des del fora-escola, contribuint a donar resposta a les curiositats d’infants i joves, tot  potenciant la vocació per interessar-se i aprendre  més enllà de l’activitat lectiva formal,  durant el seu temps de lleure. 
 
Promoure i difondre coneixement, contribuint a què els infants i joves de Roses esdevinguin ciutadans amb criteri, persones actives, formades  i responsables  enfront dels nous reptes de la societat actual, és el marc d’actuació que engloba les propostes de l’APRENEM JUGANT.
 
Totes les activitats que proposem han estat formulades i són dinamitzades per professionals d’alt nivell especialistes en la matèria, entitats i/o empreses especialitzades. 

 

REQUISITS PER A LA PARTICIPACIÓ

Totes les activitats requereixen preinscripció prèvia, excepte la xerrada sobre l'alimentació i l'activitat Planetari Portàtil digital, que es formulen com a obertes condicionades a l'aforament de l'espai.

 

PREINSCRIPCIONS:

 

Cal que les formalitzi el pare, la mare o el tutor/a legal del menor.

 

Dates: es formalitzaran mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament inscripcions.roses.cat  del 24 al 30 de setembre de 2018, o bé presencialment al SAC, de 9 a 14 h, els dies 26 i 27 de setembre de 2018.

 

Els usuaris que s'hagin preinscrit a les dues anteriors edicions de l'Aprenem Jugant (tardor 2017 o primavera 2018) hauran d'adjuntar fotocòpia de la targeta sanitària dels menors i fotocòpia del DNI del pare/mare o tutor/a legal.

 

Places limitades. Es farà un sorteig el dia 3 d'octubre de 2018  a cada una de les activitats on la demanda hagi superat l'oferta inicial. Tindran prioritat d'admissió els infants i joves empadronats a Roses.

 

A partir del 5 d'octubre, a les 10 h,  la llista d'admesos i exclosos estarà penjada al plafó de l'Àrea d'Ensenyament.

 

L’organització es reserva el dret d’anul·lar les activitats que no hagin obtingut el mínim necessari de preinscripcions un cop finalitzat el període establert.

 

Es demana compromís en l'assistència i, en cas de no poder-hi assistir, cal avisar amb antelació (ensenyament@roses.cat) per possibilitar la participació d'infants o joves en llista d'espera.

 

MÉS INFORMACIÓ: Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses, de dilluns a divendres, de 9.30  a 14 h. Plaça de Catalunya 8, 1r pis. Telèfon: 972 25 24 00

 

ACTIVITATS GRATUÏTES

 

 

Accions del document

XERRADA

XERRADA
Full-size image: 129 KB | View image Visualitza Download image Descarrega

Accions del document

PLANETARI PORTATIL DIGITAL

PLANETARI PORTATIL DIGITAL
Full-size image: 106 KB | View image Visualitza Download image Descarrega

Accions del document

Accions del document