Participació Ciutadana
Horari d'atenció al públic: 9.30 h a 14 h

Consulta pública prèvia sobre el Pla de Millora de la Circulació a la Urbanització de Mas Oliva

 

El proper dimecres 11 de desembre, l’Ajuntament de Roses convoca els veïns i veïnes del Mas Oliva a una Trobada Ciutadana on s’informarà del Pla de Millora de la Circulació que es vol implantar a la urbanització, projecte amb el qual el consistori vol comptar amb l’opinió i propostes dels propis residents. L’acte tindrà lloc a les 20 h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Roses.

L’objectiu és la millora continuada de la seguretat circulatòria a tota la població en funció de les característiques i necessitats pròpies de cada espai, ja sigui a partir de canvis de sentit de circulació, d’una informació i senyalització més detallades per als conductors, de l’habilitació de zones zones d’aparcament per evitar la problemàtica que suposa l’aparcament en vorera, de la renovació i repintat de senyalització, etc. En alguns casos, aquestes mesures poden també anar acompanyades d’inversions en infraestructures per dignificar l’espai i adaptar serveis.

La Trobada Ciutadana del dia 11 permetrà presentar el projecte presencialment i obrir el debat perquè els assistents puguin aclarir dubtes i plantejar opinions. A partir d’aquí, s’iniciarà un període de recollida de propostes fins al 30 de desembre, durant el qual totes les persones que ho desitgin podran presentar les seves propostes de millora a través de l’apartat de Participació Ciutadana de la web roses.cat, de l’aplicació mòbil RosesSmart, o bé de manera presencial lliurant la butlleta del díptic al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Per últim, un cop recollides i valorades totes les propostes, es convocarà una nova sessió ciutadana on es presentarà el projecte definitiu. Amb aquestes trobades, el consistori vol comptar amb la implicació veïnal en el projecte, així com disposar d’un espai de contacte directe amb la ciutadania per poder conèixer de primera mà altres possibles inquietuds o problemàtiques que afectin la urbanització.

 

Presentació d’aportacions

Els ciutadans i les organitzacions que ho considerin oportú, poden remetre les seves opinions sobre els aspectes plantejats en el document informatiu que s'inclou, des del dia 11 al 30 de desembre de 2019.

PLÀNOL REORDENACIÓ CIRCULACIÓ URBANITZACIÓ MÁS OLIVA 

Presentació de propostes i suggerències

Aquesta consulta està tancada.

Accions del document