Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Tel: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Mesures de prevenció CoVid-19 pel sector de la restauració i comerç alimentari

Formació en mesures de prevenció CoVid-19 pel sector de la restauració i comerç alimentari - 6h - (formació on line a través de videotrucada)

TEMARI:

MÒDUL 1 MESURES DE PREVENCIÓ (2h)

1. Introducció al Covid19

2. Mesures de prevenció generals

3. Mesures de prevenció en seguretat alimentària

4. EPIs

5.Exemples hàbits incorrectes de prevenció

 

MÒDUL 2 NETEJA I DESINFECCIÓ (2h)

1. Productes aptes neteja i desinfecció

2. Programa de neteja i desinfecció

3. Desinfecció espais exteriors

4. Què fer amb els residus?

 

MÒDUL 3 FITXES ORIENTATIVES D'ACTUACIÓ ENFRONT LA COVID-19 PER TIPOLOGIA D'ESTABLIMENTS (2h)

Creació de fitxes genèriques per diferents tipus d’establiments:

- Manipulació d’aliments per al consum directe, sigui en situ o per emportar (per exemple, hostaleria)

- Manipulació d’aliments per al consum prèvia cocció (per exemple carnisseries, peixateries)

- Manipulació d’aliments per al consum sense tractament tèrmic (per exemple fruiteries, forns de pa)

- Manipulació d’aliments envasats (per exemple supermercats)

- Transport d’aliments

 

Dates i horaris:

Grup A: 28, 29 de maig i 1 de juny de 15 a 17h  (Places exhaurides)
Grup B:  28, 29 de maig i 1 de juny de 17 a 19h (Places exhaurides)
Grup C:  4 i 5 de juny de 16 a 19h 

Requisits: 
Destinataris:
Persones que estan treballant o vulguin treballar en el sector de la restauració i/o comerç alimentari i vulguin formar-se en les mesures de prevenció i seguretat davant la CoVid-19

Cal tenir connexió a internet a traves de telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

Preu i inscripcions:

Grup A: INSCRIPCIONS TANCADES

Grup B: INSCRIPCIONS TANCADES

Grup C: INSCRIPCIONS

Enllaç web general: http://inscripcions.roses.cat

Places limitades. Estricte ordre d’inscripció.

Es lliurarà certificat d’aprofitament als assistents que superin la prova d’avaluació del curs.

Accions del document