12 persones participen a Roses en els Tallers d'emprenedoria

Entre el 29 d'octubre i el 27 de novembre, l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses realitza els Tallers d'emprenedoria i creació d'empresa, activitat que compta amb una dotzena de participants. El curs es divideix en diferents apartats temàtics i facilita informació relativa a tot allò necessari i a tenir en compte en l'obertura d'un nou negoci.
12 persones participen a Roses en els Tallers d'emprenedoria

Curs emprenedoria

12/11/2013 09:51 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els tallers tenen una durada de 16 hores i tracten els diferents aspectes a considerar a l'hora d'obrir un negoci, destacant sobretot l'apartat referit a la definició i elaboració del Pla d’empresa, document que plasma i clarifica el projecte, molt necessari també a l'hora de demanar un crèdit a a una entitat financera.

 

  1. Els diferents mòduls en què es divideix el taller són: Vull Emprendre (com obrir un negoci a Roses, el perfil de l'emprenedor, idea del projecte,...); La Franquícia (anàlisi de la franquícia com a model de negoci ja provat i els seus avantatges i inconvenients), Fem el Pla d'Empresa, al qual es dediquen tres sessions en què es mostren tots els components necessaris i factors a considerar a l'hora d'elaborar el document del Pla d'empresa i analitzar la seva viabilitat.

  2.  

Es tracta, doncs, d'una formació de gran interès actual, que s'està potenciant des de totes les administracions com a alternativa laboral i com a via per reactivar la situació econòmica. L'acció, impulsada per l'Ajuntament en el marc del Programa Treball als Barris, està subvencionada pel Servei  d’Ocupació de Catalunya i cofinançada pel Fons Social Europeu.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document