‘Comprar al barri té premi’, lliura a Roses 37 regals culturals, gastronòmics i de lleure per tot Catalunya

Divendres va tenir lloc el lliurament de premis del concurs "Comprar al barri té premi" als 37 guanyadors de la present edició, que van rebre un pack-estada per a un dels municipis participants en la campanya. Cada població participant ha aportat al concurs premis basats en experiències gastronòmiques, nits d’hotel, visites guiades, espectacles, lots de productes típics, etc, dels quals podran gaudir en el decurs de l’any 37 clients rosincs.
09/07/2018 15:55 -    

Durant tot el mes de juny, Roses ha participat en la campanya ‘Comprar al barri té premi’ impulsada per la Xarxa de Barris amb Projectes, dirigida a la dinamització del comerç en els nuclis antics dels municipis, la recuperació del comerç de proximitat i la promoció del patrimoni local i del territori. En l’edició d’enguany, la vuitena que s’organitza, han participat un total de 37 municipis de tot Catalunya, 2005 comerços i 40 associacions de comerciants.

 

A Roses, 31 establiments s’han adherit a aquesta campanya, consistent a premiar a clients i comerciants. Els compradors rebien una butlleta per participar en el sorteig per cada compra realitzada. Per la seva banda, cada municipi ha aporta tants premis com poblacions hi han participat, basats en experiències gastronòmiques, nits d’hotel, visites guiades, espectacles, lots de productes típics, etc.

 

D’aquesta manera, els 37 guanyadors o guanyadores resultants del sorteig de cada municipi, podran gaudir de les experiències aportades per les diferents poblacions, que també ofereixen un premi per a un comerciant. Entre clients i comerciants adherits a la campanya es repartiran doncs, en conjunt, 1.406 experiències valorades en 117.800 euros per visitar i conèixer cadascun dels municipis organitzadors.

 

En el cas de Roses, el premi de què gaudiran els guanyadors de la resta de municipis participants, consistirà en una estada d’una nit per a 2 persones durant la celebració del Festivalet de Roses, concretament la nit del 10 de novembre, així com les visites a la Ciutadella de Roses i al Castell de la Trinitat.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document