“Atrapa la falta”, un divertit concurs per conscienciar els joves sobre la importància de la llengua

El Centre de Normalització Lingüística de Girona posa en marxa en el marc de la fira Expojove, el concurs fotogràfic “Atrapa la falta” en l'àmbit de les comarques gironines, una proposta que vol conscienciar sobre la importància que té fer un correcte ús de la llengua per a la bona imatge d'establiments i empreses.
11/03/2015 13:38 -    

Atrapa la falta” és un concurs de fotografia a la xarxa social d’Instagram, adreçat especialment als joves, però obert a tothom, que pretén conscienciar els joves sobre la importància que té la llengua a l’hora d’oferir una determinada imatge de qualitat i sobre els efectes negatius que poden tenir per a una marca, un producte, etc. les incorreccions lingüístiques.

 

Les fotografies han de recollir errades lingüístiques en català de qualsevol tipus en rètols, cartells, menús de restaurants, prospectes, fullets, etc. exposats al públic. Cada participant hi podrà concursar amb tantes fotografies com vulgui sempre que siguin originals i fetes en el període del concurs: del dilluns 16 de març i al divendres 17 d’abril, just un dia després d’Expojove.

 

Properament els organitzadors informaran dels premis que s'atorgaran als guanyadors del concurs a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram. Les bases i tota la informació d'aquesta proposta es pot trobar a l'enllaç: http://www.cpnl.cat/concurs.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document