“Jo sóc VxL. I tu?”, concurs de vídeos per promoure el voluntariat per la llengua

El concurs de vídeos "Jo sóc VxL. I tu?" és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb el qual es volen recollir testimonis dels voluntaris del programa Voluntariat per la llengua. Aquest concurs es complementarà amb un altre de posterior adreçat a aprenents.
18/03/2015 12:42 -   Departament Comunicació i Premsa  

El concurs té per objectiu crear una col·lecció de vídeos que recullin les experiències dels voluntaris, donant a conèixer el seu punt de vista i fent visible la tasca que realitzen. Hi pot concursar qualsevol persona major de 18 anys seguidora del perfil Twitter @vxlcat o de la pàgina Facebook vxl, que hagi participat o participi en el Voluntariat per la llengua, com a voluntari.


El procediment per a concursar consisteix en l'enregistrament d'un vídeo d’un mínim de 30 segons i un màxim d’un minut de durada, publicar-lo i compartir-lo a Twitter. El contingut ha de ser la resposta a una pregunta que plantegi el voluntari sobre la seva experiència, com ara Per què sóc voluntari per la llengua?, Què m’ha aportat el VxL?, Quina o quines anècdotes he viscut amb la meva parella lingüística?, Quines activitats hem compartit?, Quina és la situació més entranyable que he viscut?...Els vídeos poden estar fets amb qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta, càmera...) i tècnica (descripció, ficció, teatralització, entrevista, dibuixos animats, documental, musical, comèdia, etc.). Hi poden sortir persones, animals, personatges (ninots de plàstic, de plastilina, dibuixos...), etc.Les persones interessades a participar poden presentar els seus vídeos fins al proper 23 de març. Els vídeos presentats es poden veure a Voluntariat TV.

 

Podeu consultar les bases del concurs en el següent enllaç:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document