“La Guitarrada 2014” se celebra a Roses

El Teatre Municipal de Roses rep el proper diumenge 30 de març, “La Guitarrada”, una iniciativa del Conservatori de Música de Girona que concentra en un concert els alumnes de guitarra de les escoles de música que hi vulguin participar. L'entrada és lliure i tindrà lloc a les 12.30 h.
27/03/2014 09:10 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'Associació Musical la Guitarrada és una entitat sense ànim de lucre, que té com a objectiu proposar una activitat complementària per els alumnes de guitarra que estudien en escoles de música. La iniciativa va néixer l'any 2000 en el Conservatori de Girona, on el professorat de guitarra va engrescar professors d'altres escoles per organitzar un concert anual d'alumnes d'aquest instrument. Des d'aquell any, l'activitat, que està oberta a totes les escoles que hi vulguin participar, s'ha celebrat de manera ininterrompuda.

 

La Guitarrada” consta de dues activitats bàsiques: unes colònies d'un cap de setmana, on es fa una trobada amb tots els alumnes per assajar les obres; i el diumenge següent que és el dia del concert. L'audició es realitza cada any en un poble o ciutat diferent, en aquest cas, Roses.

 

En el concert d'aquest diumenge, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses, participaran les escoles d'Olot, Figueres, Torroella de Montgrí, Girona, Banyoles, Barcelona, Llançà, Castelló d'Empúries, Santa Coloma de Farners i Vidreres, aplegant una setantena d'alumnes en total. La durada del concert és d'una hora.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document