"A l'ombra del Decameró" obre la presentació de llibres de 2015 a la Biblioteca de Roses

La Biblioteca Municipal de Roses inicia el cicle de presentacions de llibres d'aquest 2015 centrant la seva atenció en la literatura eròtica, concretament en l'obra A l'ombra del Decameró, un recull de catorze relats breus de diversos autors, amb l'erotisme com a temàtica comuna. La presentació tindrà lloc aquest divendres, 16 de gener (20 h) a la Biblioteca Jaume Vicens Vives, i comptarà amb diversos dels seus autors.
13/01/2015 11:04 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A l'ombra del Decameró és un divertimento literari que sap combinar la qualitat creativa amb la provocació sensual. Una colla de lletraferits passen el temps en una finca de Collserola, damunt l'herba arranada, sota els desmais; no hi falta de res. S'engeguen els aspersors. Algú els proposa un repte: cada matí un conte, però han de ser eròtics.

 

Cadascú ho entén a la seva manera. Els uns busquen el picant; uns altres, les pessigolles; d'altres, encara, la rialla oberta; els de més enllà van decidits cap a les humitats. Són relats per engrescar, per llegir espitregats, mig ajaguts, per abans o després de la migdiada. Qui hi busqui el plaer literari, també l'hi trobarà.

 

Com si d'un nou Decameró es tractés, les ganes de narrar són tan fortes com les ganes de ... de deixar-se fer. De viure el moment. Catorze relats escrits a l'ombra del Decameró i sense complexos. El resultat és el volum que la biblioteca rosinca presentarà el proper divendres

 

Els autors, per ordre d’aparició, han estat Anna Pascual, Ramon Erra. Jordi Puig, Montserrat Grau, Oriol Guilera, Neus Ors, Sònia Boj, Montse Rubinat, Isabel Domingo, Tuli Márquez, Carme Ripoll, Pilar Blasco, Susagna Aluja i Quim Calvo, professionals de d'àmbits molt diversos amb l'afició per l'escriptura com a denominador comú.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document