La Piscina de Roses ofereix la nova activitat TRX i interessants descomptes per iniciar la tardor en forma

A partir de l'1 d'octubre, la Piscina Municipal de Roses ofereix una campanya promocional consistent en una reducció del 50% en el preu de la matrícula, així com la gratuïtat de la mensualitat corresponent al mes d'octubre. A aquestes facilitats, s'afegeix el sistema de preus modulars que ofereix el centre esportiu, que permet a l'usuari obtenir una quota a mida en funció de les franges horàries i serveis que precisa. Aquesta tardor, a més, l'equipament incorpora la nova activitat TRX (entrenament en suspensió).
La Piscina de Roses ofereix la nova activitat TRX i interessants descomptes per iniciar la tardor en forma

Nova activitat TRX

25/09/2013 08:05 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En la seva aposta per la qualitat i la millora contínua, la Piscina Municipal incorpora aquesta temporada una nova activitat que està assolint un notable èxit arreu: el TRX®, entrenament en suspensió que es basa en la utilització del propi pes corporal per millorar la força, la flexibilitat, l'equilibri i l'estabilitat de la part central del cos. L'activitat genera una millora de la condició física ràpida i segura, i ben adaptada està a l’abast de tothom, des d’esportistes d’elit fins a persones grans o amb objectius de rehabilitació, passant pel fitness i la salut preventiva.

 

Per poder oferir la nova activitat, la sala d'activitats de l'equipament municipal ha incorporat el material específic necessari per a la pràctica d'aquesta disciplina, consistent en cintes de niló ancorades en una alçada determinada i en un únic punt de subjecció, que permeten una àmplia varietat d’exercicis en suspensió amb diferents nivells de dificultat.

 

L'activitat s'iniciarà a partir del proper dilluns, 30 de setembre, es desenvoluparà en sessions reduïdes per a 8 participants i oferirà 7 sessions setmanals dins l'oferta del Pack fitness

 

Qualitat i servei

 

La Piscina de Roses ofereix piscines climatitzades amb una aigua de gran qualitat, zona Spa (sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior), 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament Star Trac®, una sala polivalent i la sala d’Spinning®. A més, una àmplia oferta d’activitats i serveis, com les activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells (des de nadons fins a gent gran); el pack fitness, consistent en  activitats de condicionament físic i salut (Spinning®, Pilates, aiguagim, gimnàstica abdominal hipopressiva, aerodansa...); i els programes específics de salut, com l'activitat aquàtica prepart i terapèutica.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document