Actuació policial a Roses

La nit del passat divendres (22 de novembre), va tenir lloc a Roses un dispositiu policial per diversos carrers del centre del municipi, desenvolupat conjuntament per cossos de seguretat de la Policia Local i de Mossos d'Esquadra. L’actuació va finalitzar amb l'aixecament de 8 actes administratives per tinença de drogues, així com la detecció de dues persones en situació de requeriment de localització judicial.
26/11/2013 13:40 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El dispositiu va comptar amb la participació coordinada d'agents de la Policia Local de Roses, de l'unitat canina de Mossos d'Esquadra, de l'ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) i de l'Àrea Bàsica Policial de Roses.

Els efectius van iniciar l'operació al voltant de les 20 h del vespre, recorrent diversos carrers i locals del nucli del municipi. L'actuació donà com a resultat la identificació de 18 persones i l'aixecament de 8 actes administratives per tinença d'estupefaents i incompliment de la llei 1/1992 sobre Protecció de la Seguretat Ciutadana. També es van poder identificar 2 persones sobre les quals requeia una ordre de localització judicial.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Roses, Àngel Tarrero, valora molt positivament l’actuació policial i destaca: “aquests dispositius conjunts ens permeten actuar de forma molt resolutiva des del moment en què es detecten conductes delictives, evitar que aquests focus adquireixin una major dimensió i actuar abans que el problema es faci més gros. Un cop més, queda demostrada l'efectivitat de la coordinació policial entre els diferents cossos de seguretat".

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document