Alumnes i parelles lingüístiques participen en un taller sobre nusos i parts d’una embarcació al GEN Roses

El passat dijous va tenir lloc el quart taller programat dins el projecte elaborat entre el GEN (Grup d’Esports Nàutics de Roses) i l'Oficina de Català de Roses amb la finalitat de promoure activitats relacionades amb l'àmbit dels esports nàutics entre alumnes i parelles lingüístiques. Les parts d'una embarcació i diferents tipologies de nusos han centrat l'activitat en aquesta ocasió.
08/05/2015 13:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant el taller, conduït per en Pol Gelpí, un dels membres de l’equip del Grup d'Esports Nàutics de Roses (GEN), es va explicar als assistents quins són els nusos més usats en la navegació a vela, quines són les parts d’una embarcació i quin és el funcionament bàsic d’un vaixell de vela. Els participants van rebre explicacions sobre com es porta el timó d’un vaixell, nocions de reglatge de vela i vocabulari bàsic d’aquest món.

 

Després de la sessió teòrica, va tenir lloc una sortida per navegar per la badia de Roses a fi de practicar tot allò que s’havia après teòricament a la primera part del taller.

 

Aquesta ha estat la quarta activitat d'un conjunt d'actuacions centrades en el món de l'esport nàutic, planificada amb l’objectiu d'incentivar l'ús oral de la llengua catalana en l'àmbit esportiu i de proporcionar a l'alumnat un entorn nou i atractiu que faciliti el procés d'aprenentatge de la llengua catalana.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document