Antígona a Nova York, diumenge al TMR

El proper diumenge 10 de novembre, a les 18 h, el Teatre Municipal de Roses oferirà la representació de l'obra 'Antígona a Nova York', de Janusz Glowacki, interpretada per la companyia de teatre amateur altempordanesa Tequatre. L'obra, amb un marcat rerefons social, reflexiona entorn a temes com la marginació o la crisi. Les entrades (10 €), es poden adquirir anticipadament a l'Ajuntament de Roses.
Antígona a Nova York, diumenge al TMR

Antígona a Nova York

08/11/2013 06:31 -   Departament de Comunicació i Premsa  

'Antígona a Nova York' és una reflexió sobre temes d'actualitat com la marginació, la crisi, la indigència, els sense sostre..., que afecten des de fa anys els suburbis de les grans ciutats, però que, a poc a poc, es va convertint en una realitat en qualsevol punt de la geografia.

 

'El relat té en la seva base el famós mite immortalitzat per Sòfocles: l'autor trasllada la filla d'Edip des de Grècia a Nova York. La revisió del mite proposada pel dramaturg polonès converteix Antígona en Anita, una jove de Puerto Rico que viu en la indigència i que lluita per donar-li a la seva parella un enterrament digne allunyat de les foses comunes dels sense sostre. Els seus companys, altres exiliats que, com ella, buscaven el seu somni i han acabat mendicant en un parc de la ciutat.

Les entrades valen 10 € i ja es poden comprar anticipadament a l'Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, 12, 2a planta).

 

Companyia: Tequatre

Direcció: Àngels Barrientos i Jaume Pujadas

Repartiment:

Carme Magester (Anita)

Ramon Gómez (Policia)

Ricard Catalan (Sasha)

Jaume Pujadas (El Puça)

Cristina Carbonell (Paulie)

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document