Àpats a domicili per a la gent gran de Roses

Dins la política de suport a totes aquelles persones necessitades d’ajuda al municipi de Roses, l’Ajuntament ha signat aquest matí amb la Cooperativa August Pi i Sunyer de Roses un conveni de col·laboració per a la realització del servei d’àpats a domicili per a la gent gran de Roses. Aquesta entitat rebrà una subvenció de 5.000 euros anuals.
Àpats a domicili per a la gent gran de Roses

Signatura del conveni

05/09/2013 13:15 -    

La Cooperativa Pi i Sunyer SCCL de Roses és una entitat sense ànim de lucre, constituïda a Roses l’any 1976, amb l’objectiu principal de donar atenció i tenir cura integral de la gent gran del municipi. Per complir amb aquesta finalitat, fa més de 20 anys que proporciona serveis residencials i de centre de dia a la gent gran.  Enguany, i aprofitant el servei de menjador de la residència, que elabora ela àpats de manera adaptada a les diferents necessitats de la gent gran i controlats pels serveis mèdics pròpis de la residència, l’entitat ha iniciat el servei d’àpats a domicili per  agent gran dins el terme de Roses, servei que consisteix en el repartiment a  domicili de dilluns  a diumenge, inclosos els dies festius, d’un àpat format per dos plats i postres.

El conveni signat aquest matí, entre l’Ajuntament de Roses i la Cooperativa August Pi i Sunyer, vol facilitar i fomentar una alimentació equilibrada i adequada a aquelles persones grans del municipi, que viuen soles o en parella, però que per les seves circumstàncies personals o familiars, econòmiques, d’edat, de salut o de mobilitat, tenen especials dificultats en cobrir de forma adequada la seva alimentació diària.

L’alcaldessa de Roses, Montserrat Mindan, i el regidor de Benestar Social, Marc Danés, han valorat molt positivament la posada en marxa d’aquest servei que junt amb la imminent obertura del centre de distribució d’aliments del municipi donaran resposta a dues de les necessitats més importants de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document