Aquest cap de setmana Roses celebra les Jornades Europees del Patrimoni amb cinc noves activitats gratuïtes

A partir d'avui i fins diumenge, Roses obre el seus llocs emblmàtics coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni que se celebren anualment. Aquest any s'inclouen cinc noves activitats gratuïtes per redescobrir llocs del municipi poc coneguts.
16/09/2016 14:46 -    

Les Jornades comencen avui -i es repetiran dissabte i diumenge en el mateix horari- a les 10.30h, amb una visita guiada en francès a la Ciutadella. Aquesta visita es repetirà quatre cops més durant el dia: a les 11.30h i a les 19h en català i castellà; i a les 17h i a les 18h, en castellà i francès. El preu és de 5€ (gratuït pels menors de 7 anys).
L'altre emblema de Roses, el castell de la Trinitat es pot visitar també els tres dies. Els horaris són: 17.30h; 18.30h i 19.30h, en català, castellà i francès. El preu és de 5€ (gratuït pels menors de 7 anys).
Avui, a les 20h, a Ca l'Anita, Anna Aguiló pronunciarà la conferència: "Espais Escrits, Xarxa del Patrimoni Literari Català". Aquest és el primer acte nou d'aquesta edició.
VISITA AL CEMENTIRI I ALS BÚNQUERS DEL CASTELL
Dissabte, a les 11h, l'arxiver municipal de Roses, Josep Maria Barris, realitzarà una visita guiada pel cementiri. Aquesta activitat és gratuïta. A les 19h, al castell de la Trinitat es farà una interessant i novedosa visita als búnquers del edifici que no estan oberts habitualment al públic. L'activitat és gratuïta però cal fer reserva al 972 15 14 66.
VERMUT MEDIEVAL I RECITAL SOBRE GARCÍA-LORCA
Diumenge, hi ha dues activitats gratuïtes molt interessants. A les 12h, a la Ciutadella hi haurà una visita guiada al monestir de Santa Maria de Roses i un vermut medieval. També cal fer reserva prèvia al 972 15 14 66.
Les Jornades es clouran a les 20.30h, a la Ciutadella, amb un recital de piano i veu sobre el poeta i dramaturg Federico García-Lorca, a càrrec de Carme Vilà i Ignasi Tomàs. Aquest espectacle és gratuït.
Recordeu també que fins al 25 de setembre, a la plaça de les Botxes, es pot veure l'exposició: "Pinzellades en el temps", de la fotògrafa Maria Velasco.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document