Blue Jasmine, de Woody Allen, pel·lícula de Cine Ciutadella del proper dijous

El cicle Cine Ciutadella prossegueix el proper dijous (10 de juliol), la programació de la seva cinquena edició amb la projecció de la pel·lícula “Blue Jasmine”, escrita i dirigida per Woody Allen. Considerada una de les tragicomèdies més punyents del ja clàssic director , el film li ha valgut l’Òscar a millor actriu a la seva protagonista, Cate Blanchet. La projecció es realitzarà en anglès, amb subtítols en castellà, i anirà precedida del curtmetratge “Tenemos que hablar”, de Dimas Rodríguez.
08/07/2014 08:09 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Cine Ciutadella segueix apostant per una programació variada i de qualitat amb títols recents pensats per a tots els públics, pel·lícules que han tingut gran acollida entre els espectadors i que a la vegada són mostres de gran qualitat cinematogràfica.

 

El proper dijous el públic de Cine Ciutadella tindrà l'oportunitat de conèixer la història de Jasmine, una dona rica de l’alta societat novaiorquesa que de forma sobtada veu com canvia la seva sort. Per refer la seva vida decideix mudar-se a San Francisco amb la seva germana, que és de classe treballadora i viu en un petit apartament. Jasmine presenta certa reticència a aquesta nova etapa, però prova de recuperar-se i reconstruir la seva vida en un entorn totalment diferent al qual estava acostumada.

 

L'inici de la sessió tindrà lloc a les 22 h, tot i que l'obertura de portes es realitzarà a les 21.30 h. Es permet l'entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l'entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d'entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document