Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Bona valoració del servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de Roses

Bona valoració del servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de Roses

Dimarts 31 de maig la coordinadora territorial de l’Institut Català de la Dona, Fina Saurina, ha visitat l’Ajuntament de Roses on ha mantingut una reunió amb el regidor de l’Àrea de Benestar Social del consistori, Marc Danés, així com amb els tècnics municipals d’aquesta àrea, per fer una valoració del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de Roses.
01/06/2016 12:17 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant la visita la coordinadora i els responsables del servei han fet una valoració molt positiva de la feina desenvolupada en el darrer any a Roses, consistent en oferir assessorament en diferents àmbits a les dones de la població.

 

El SIAD és un servei que ofereix informació, formació i facilita l’accés de les dones a diferents recursos de tipus laboral, associatiu, cultural i educatiu, i potencia la seva participació en la vida pública. Disposa d’assessorament jurídic i psicològic gratuïts. A part, també realitza una important tasca de dinamització sociocomunitària, ja que treballa conjuntament amb les entitats de dones del municipi o comarca en la realització d'accions que visualitzin les aportacions de les dones. Una part important de les atencions que realitza estan relacionades en la detecció i prevenció en l'àmbit de la violència masclista.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet