Campanya conjunta de la Generalitat, l'Ajuntament de Roses i els comerciants contra la venda il·legal

L'Ajuntament de Roses repartirà els pròxims dies, sobretot a la zona del passeig de Santa Margarida, cartells en el quals es recorda als turistes diferents idiomes que les vendes al carrer són il·legals. La campanya l’han el·laborat la Direcció General de Comerç i l'Agència Catalana del Consum i pretén conscienciar dels perjudicis que genera en tots els àmbits la venda il·legal que s'estén per diverses localitats durant la temporada d'estiu i va adreçada als potencials compradors.
08/08/2016 13:01 -    

La campanya conjunta de la Generalitat, l'Ajuntament i els comerciants és un dels fruits de les reunions que van començar el mes de juliol i que han reunit representants dels diversos sectors implicats. Els ajuntaments de Barcelona, Roses, Castelldefels, Salou i Sitges han participat en un grup de treball per avaluar les possibilitats de combatre la venda il·legal en els municipis més turístics i buscar fórmules per acabar amb el conflicte.

 

 

Algunes de les propostes acordades, però, ja s'estan aplicant a Roses des de fa temps. Per exemple. la policia municipal no fa vacances a l'estiu i actua coordinadament amb els altres cossos de seguretat, que mantenen una pressió sobre les persones que realitzen vendes il·legals. Fruit d'aquestes accions aquestes venedors han escollit un representant perquè negociï amb l'Ajuntament una solució definitiva al conflicte.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document