Campanya promocional d'estiu a la piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses posa en marxa entre l'1 de juliol i el 30 de setembre, una nova campanya promocional a través de la qual les persones que s’abonin poden escollir entre tres opcions de quotes amb descomptes, matrícula inclosa: 1 mes per 55 €, 2 mesos per 90 € o 3 mesos per 115 €.
01/07/2015 10:16 -    

Passat aquest període, qui ho desitgi pot continuar gaudint dels serveis del centre amb la quota que hagi seleccionat. Els preus en promoció donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, la zona sa i la sala de fitness – musculació.

 

A més, totes les noves altes s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu realitzada pels nostres tècnics.

 

Finalment, cal remarcar que tots els abonats gaudeixen aquest estiu d’una sèrie d’avantatges extres durant els mesos de juliol i agost, dels que destaquen:

 

Outdoor fitness

 

Fer running per la Ciutadella de Roses, nedar a la Via Bravao fer tonificació o Pilates a la platja, són algunes de les propostes que ofereixen les sessions d’Outdoor fitness d’aquest estiu: Beach Fit, Run Ciutadella, Swim Via Brava i Aquatló. Són activitats exclusives per als abonats i dirigides pels professionals de la piscina en esport i salut. Les reserves de plaça s’han de fer a través de la plataforma de reserves en línia. És la nova aposta de la Piscina per als mesos d’estiu i és totalment gratuïta per als abonats.

 

Repte estiu

Tots aquells abonats que durant els mesos de juliol i agost acumulin 24 sessions de Pack fitness s’enduran un regal exclusiu. Podran triar entre una motxilla o una samarreta tècnica amb un disseny únic “Piscina de Roses”. Cal tenir en compte que les activitats Outdoor no comptabilitzen per al repte d’estiu.

 

Espai Joc

De dilluns a divendres, i entre les 18 i les 20 h, tots els abonats que ho desitgin poden gaudir de l’esport mentre els seus fills s’ho passen pipa fent tallers i activitats esportives. Les activitats infantils es realitzen al Pavelló amb la supervisió de monitors qualificats. Cal fer reserva a través de la plataforma en línia per a una hora, de 18 a 19 h o de 19 a 20 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document