Campus d’anglès i natació sincronitzada i cursos de natació, propostes de la Piscina de Roses per a l’estiu

La Piscina Municipal de Roses ha preparat ja la seva programació destinada a la temporada d’estiu 2017, la qual comptarà amb l’organització de cursos de natació per a totes les edats, els campus Natació & English i de natació sincronitzada, i la proposta pack fitness, que no s’atura a l’estiu. Les inscripcions per als campus i cursos s’obrirà els proper 2 (abonats) i 4 de maig (públic general). Les activitats es desenvoluparan entre el 3 de juliol i el 31 d’agost.
27/04/2017 11:24 -    

Natació per a tothom és el lema de la Piscina de Roses. Per això, com cada estiu, l’equipament ofereix els cursos de natació per a totes les edats i nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults. Els cursos d’educació infantil i primària i els de joves, són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. El programa de terapèutica d’esquena també continua oferint-se. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost.

 

El Campus Natació & English és un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de 5 a 12 anys, de P5 d’educació infantil a 6è d’educació primària. Es faran grups segons l’edat i el nivell, i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9.15 h, i recollida entre 13 i 13.30 h), amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

 

El Campus de natació sincronitzada és una proposta que combina la iniciació a aquesta disciplina esportiva (a l’aigua i en sec) amb les activitats aquàtiques, la creativitat i la recreació. S’adreça a nois i noies, que sàpiguen nedar, de 8 a 13 anys (de 3r d’educació primària a 1r d’ESO). Es durà a terme de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9.15 h, i recollida entre 13 i 13.30 h) amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina i amb monitors qualificats.

 

Per últim, el pack fitness, que no s’atura a l’estiu, oferirà més de 60 sessions a la setmana, amb spinning, bosu, aiguagim, pilates, zumba, tonificació, TRX, cross gym, entre d’altres.

 

Per als cursos i els campus, cal remarcar que a la web piscinaroses.cat ja hi trobareu tota la informació i que el període d’inscripcions generals comença el dia 4 de maig de 2017. El dia 2 de maig s’obriran per als abonats a la Piscina.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document