Modificació del cartipàs de l'Ajuntament de Roses amb motiu del canvi d'alcaldia

Com a conseqüència del canvi d'alcaldia produït a Roses el passat dissabte 3 d'agost, en el qual Montserrat Mindan passà a ostentar el càrrec d'alcaldessa de Roses en substitució de Carles Pàramo, l'Ajuntament de Roses va celebrar el passat divendres (9 d'agost), un ple per informar de la nova composició de l'equip de govern. La incorporació de l'exalcalde rosinc com a primer tinent d'alcalde i el nomenament de Montse Mindan com a representant de diferents òrgans col·legiats, són els canvis més substancials.
Modificació del cartipàs de l'Ajuntament de Roses amb motiu del canvi d'alcaldia

Ple municipal de Roses

12/08/2013 07:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El fins ara alcalde de Roses, Carles Pàramo, passa així a ocupar el càrrec de primer tinent d'alcalde (fins ara en mans de Mindan), així com el de regidor responsable de l'Àrea de Coordinació Territorial i Sostenibilitat, de nova creació. Les funcions atribuïdes a aquesta àrea són la coordinació de les àrees d'Urbanisme, Infraestructures i Serveis Públics i Medi Ambient, la programació dels projectes catalogats com a prioritaris, competències en planejament i gestió urbanística i els projectes d'urbanització i d'edificació d'iniciativa pública.

 

Un altre dels punts informats durant la sessió plenària de divendres va estar el nomenament de la nova alcaldessa com a representant de la Junta Local de Seguretat, del Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya, del Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona (CILMA), i del Pla de Barris, mentre que la regidora de Sanitat i Ensenyament, Sílvia Useros, ho passa a ser del Consorci del Govern Territorial de Salut Alt Empordà i de la Fundació Salut Empordà.

 

Per últim, el ple també va donar comptes del canvi de portaveu el Grup Municipal de Convergència i Unió, fins ara ostentat per Montse Mindan, i que passa a ocupar Carles Pàramo.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document