Cinc municipis més gaudiran de condicions avantatjoses en l'ús de la Piscina Municipal de Roses

Els habitants i entitats de Cadaqués, Llançà, Sant Pere Pescador, Pau i Vilajuïga, podran, a partir d’ara, fer ús de les instal·lacions esportives i serveis de la Piscina Municipal de Roses amb condicions favorables i descomptes en la matrícula. Aquests municipis se sumen així a la iniciativa impulsada per l'equipament rosinc des del passat mes d'octubre, la qual comptava ja amb l'adhesió de la vila de Castelló d'Empúries, i que preveu ampliar-se properament amb altres pobalcions que han mostrat el seu interès, com Palau-saverdera o El Port de la Selva.
09/01/2014 11:40 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Dijous 9 de gener, Montse Mindan, alcaldessa de Roses i presidenta de PRODER SL (societat municipal que gestiona la Piscina de Roses), i els representants dels municipis de Cadaqués, Llançà, Sant Pere Pescador, Pau i Vilajuïga, han signat els convenis que permetran als habitants i entitats d'aquestes poblacions, fer ús de l'equipament i serveis esportius de la piscina de Roses en condicions preferents. Entre els avantatges subscrits, es troben la reducció del 20% en la quota de matrícula, o els programes d'activitats aquàtiques per a escoles i casals municipals.

 

La Piscina Municipal de Roses ofereix actualment una àmplia i diversificada activitat esportiva, de salut i de lleure als habitants de Roses i de la seva àrea d’influència. Concretament i segons les darreres dades estadístiques, el 75% dels més de 1.800 abonats que té la instal·lació són de Roses, i el 25% restant prové dels municipis veïns. Aquestes dades, juntament amb altres que fan referència a la participació als programes de natació, a l’activitat escolar..., demostren el caràcter supramunicipal de l'equipament esportiu.

 

La signatura dels convenis que ha tingut lloc aquest matí, enforteix encara més la relació entre les parts, i permet als habitants d’aquests cinc municipis gaudir dels mateixos avantatges que les persones empadronades a Roses. D'aquesta manera, l'import de matrícula que els veïns hauran d'abonar a partir d'ara en el moment de donar-se d'alta de l'equipament, gaudirà d'un 20% de descompte, que també serà acumulable a les nombroses promocions que Piscina de Roses ofereix al llarg de l'any.

 

Un altre àmbit que es veurà reforçat és el de l'esport escolar, gràcies a l'organització d'activitats aquàtiques per als alumnes de primària de les escoles públiques d’aquests municipis, que permetrà als infants la realització d'un trimestre d'activitats a la Piscina Municipal a preus preferents. En aquest punt, els respectius Ajuntaments es comprometen a col·laborar amb els centres escolars perquè puguin desenvolupar aquests programes.  

 

Altres millores adoptades són la realització dels programes d'activitat aquàtica recreativa sota unes condicions econòmiques especials per als casals que siguin organitzats o promoguts pels respectius ajuntaments, així com l'aplicació de descomptes per als membres d'entitats esportives, clients d'establiments hotelers...

 

Per la seva banda, els Ajuntaments es comprometen a difondre a través dels seus mitjans (butlletins, web...) les condicions especials, activitats i serveis oferts per la Piscina Municipal de Roses, per tal de fer arribar aquests avantatges a tota la població.

 

La signatura d'aquests acords forma part de les actuacions de dinamització impulsades per la Piscina Municipal amb l'objectiu d'apropar l'esport, el lleure i la salut al major nombre possible d'usuaris.

 

Els representants municipals presents a l'acte de signatura han estat:

 

- Montse Mindan, alcaldessa de Roses i presidenta de PRODER SL

 

- Josep Blanch i Dalmau, alcalde de Pau

 

- Jordi Martí i Deulofeu, alcalde de Sant Pere Pescador.

 

- Pere Trias i Roca, alcalde de Vilajuïga

 

- Joan Figueras i Pomés, alcalde de Cadaqués

 

- Joan Carles Mora, regidor de Turisme de Llançà

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document