Concert benèfic de Nadal al Teatre Municipal de Roses amb la Sant Andreu Jazz Band

El proper diumenge 15 de desembre, la Fundació Roses Contra el Càncer, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses, organitza un concert benèfic a càrrec de la formació Sant Andreu Jazz Band. Les entrades ( 20 €), ja es poden adquirir al local de la Fundació, situat al número 13 del carrer Pescadors.
Concert benèfic de Nadal al Teatre Municipal de Roses amb la Sant Andreu Jazz Band

Sant Andreu Jazz Band

11/12/2013 12:14 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda al barri de Sant Andreu de Barcelona el 2006, sota la direcció de Joan Chamorro. Formada per joves d'entre set i divuit anys, és considerada la Big Band més jove d'Europa. El seu debut oficial va ser al Festival Internacional de Terrassa dins l'apartat de jazz jove. Ha participat en un gran nombre de festivals de jazz d'arreu del nostre país i de la resta d'Europa.

 

El seu repertori està format per més de 50 temes en constant renovació, on trobem peces de les diferents èpoques del Dixieland, New Orleans, Swing, Big Band, Bebop, Funky i Jazz Vocal.

 

L’activitat s’emmarca dins del programa que la Fundació realitza periòdicament amb l’objectiu de recaptar fons per al finançament de les tasques que l’entitat promou. Entre aquestes accions, destaquen el suport econòmic, psicològic, moral i social als malalts de càncer de la població de Roses, així com als familiars d'aquests. D’altra banda, amb l’organització de diferents actes al llarg de l’any, realitza també una important tasca de conscienciació i sensibilització sobre les conseqüències d'aquesta malaltia.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document