Demà, 1 de juliol, entra en funcionament la zona blava de

A partir de demà, dimecres 1 de juliol, l'Ajuntament de Roses inicia el servei d'estacionament amb control horari a les tres zones blaves existents a la població: Av. de Rhode, Avinguda Jaume I- Mare de Déu de Montserrat- plaça Frederic Rahola, i aparcament del Mercat Municipal. L'estacionament tarifat, que s'estendrà fins al 30 de setembre, manté el mateix preu dels anys anteriors (1 €/hora).
30/06/2015 13:13 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El nombre de places compreses en les tres àrees delimitades com a zona blava a Roses sumen un total de 316, situades on es concentra el comerç i serveis del municipi. Amb elles, el consistori vol facilitar l'aparcament als ciutadans que necessiten estacionar el seu vehicle per un temps determinat (realitzar una gestió, fer la compra...).

 

Concretament, els espais delimitats com a zona blava són l'avinguda de Rhode, en el seu tram comprés entre el carrer Lluís Companys i l'avinguda Jaume I (zona 1). La zona 2 està formada per l'avinguda de Jaume I, l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat (entre Jaume I i plaça Llevant), i la plaça Frederic Rahola. Per últim, la zona 3 correspon a l'aparcament del Mercat Municipal.

 

Una novetat inclosa el passat any que aquest 2015 es mantindrà és la gratuïtat d'estacionament durant els migdies a la zona 2 (de dilluns a dissabte, entre les 13.30 i les 16 h), mentre que els diumenges i festius és d'estacionament lliure durant tot el dia. Per la seva banda, la zona 3 manté la gratuïtat als migdies de 13.30 a 16 h, en aquest cas de dilluns a diumenge. La zona 1 tindrà l'horari tarifat habitual, és a dir, de dilluns a diumenge de 10 a 20 h.

 

La implantació de la zona blava a Roses vol facilitar l’estacionament i rotació de vehicles al municipi per tal d’afavorir les activitats comercial i de la restauració en èpoques de forta afluència turística i evitar així que el problema de l’estacionament tingui un efecte negatiu en l’activitat comercial rosinca.

 

Opciones Viales SL, l'empresa concessionària del servei, ofereix als comerciants targes amb descompte respecte la tarifa regulada perquè puguin gratificar els seus clients.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document