El 21 de juny, la primera Fira del Disc i 17 actuacions musicals sonaran a Roses

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Música, efemèride que té lloc cada any el 21 de juny, l'Ajuntament de Roses i Duel de Guitarres han organitzat per al mateix diumenge 21, la I Fira del Disc i Dia de la Música de Roses. La proposta comptarà amb la participació de 17 formacions musicals de diferents gèneres i estils que actuaran al llarg de tot el dia en els tres espais habilitats a aquest efecte i comptarà amb una mercat de compra-venda de discs nous i de segona mà.
12/06/2015 11:34 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La plaça Catalunya serà el centre neuràlgic de la jornada, tot i que també es realitzaran concerts al final de la Riera Ginjolers (al costat de l'escultura Ziggurat, davant de mar) i al passeig de Santa Margarida, fent que la música soni durant tot el dia al municipi. Rock, pop, havaneres, cantautors, percussionistes,... es donaran cita diumenge 21 de juny per omplir Roses de música.

 

Les formacions que actuaran són de la pròpia Roses o comarca. Així, amb aquesta jornada, el consistori no només commemora el Dia Internacional de la Música aportant una nova proposta cultural a veïns i visitants de la població, sinó que també ofereix l'oportunitat als grups locals i de l'entorn de donar a conèixer els seus treballs i directes, establint un contacte directe amb el públic.

 

L'altre gran atractiu de la jornada serà la celebració de la Fira del Disc, que es realitzarà per primera vegada a Roses, concretament a la plaça Catalunya, amb horari de 10 del matí a 20 del vespre. Aquesta mostra comptarà amb la participació de professionals del sector de tot Catalunya i permetrà la compra-venda de tot tipus de material relacionat amb la música, com cd's, vinils, reproductors o instruments.

 

Programa de concerts

 

Escenari plaça de Catalunya

 

12.00 h Pescadors de Roses

13.00 h Cardona de Amores

17.30 h Dalton X

18.00 h Aasometric

19.00 h De Lao a Lao

20.00 h Ian Sala

21.00 h Terry Patrick Ryan

22.00 h Trece Días

23.00 h Moonwalkers

 

 

Escenari rambla riera Ginjolers

 

17.00 h Adrià Giner DJ

18.00 h Neurotic Hell

19.00 h The Dark Tales

20.00 h Wailnait

21.00 h Atro

 

Escenari passeig de Santa Margarida

18.00 h Roadhouse

20.00 h Dgremlins

 

Cercavila musical: a partir de les 17.00 h, des de la plaça de l'Església a la plaça de Catalunya, cercavila de la banda de percussió d'Ociart

 

Els actes estan organitzats per l'Ajuntament de Roses i Duel de Guitarres, amb el suport de Viumúsika, Ociart i l'associació d'Amics de la Música dels anys 60.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document