Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / El Castell de la Trinitat comptarà amb un nou aparcament situat a peu d'entrada

El Castell de la Trinitat comptarà amb un nou aparcament situat a peu d'entrada

L'Ajuntament de Roses ha tret a licitació el projecte que dotarà el Castell de la Trinitat d'un nou aparcament situat a la part superior del recinte, amb accés des del carrer Antoni Canals, i que incorporarà un total de 27 places. El nou espai facilitarà l'accés directe al Castell, pensant en les persones amb dificultats de mobilitat o en moments de climatologia adversa, com forta calor, pluja o vent.
El Castell de la Trinitat comptarà amb un nou aparcament situat a peu d'entrada

Imatge virtual nou aparcament

14/10/2015 11:40 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El recinte del Castell de la Trinitat ja disposa en l'actualitat d'una àmplia zona d'aparcament i serveis per a visitants sobre la carretera del Far, a partir de la qual s'accedeix al castell a través d'una escalinata. Amb la intenció d'incorporar una nova alternativa de més fàcil accés, tant per a les visites ordinàries com per a les atretes per les activitats culturals que s'hi desenvolupen, l'Ajuntament ha encarregat el projecte d'un nou aparcament situat a la part superior del recinte, al costat de l'entrada principal, que actualment es troba en tràmit de licitació.

 

L'espai s'ha projectat obert i semisoterrat per minimitzar l'impacte visual amb el conjunt monumental. Estarà format per una planta semisoterrada amb coberta transitable d'un total de 594 m2 construïts, que incorporarà 27 places d'estacionament, 14 d'elles en planta semisoterrani i 13 més a cel obert. El projecte preveu també l'ampliació del vial d'accés per facilitar el trànsit rodat fins al nou aparcament.

 

Els materials emprats també tindran en compte l'harmonització amb l'entorn i un baix efecte visual, utilitzant-se el més característics de la zona, com ara formigó vist, pilars metàl·lics, penya vista, etc. El tram de vial de serveis donarà continuïtat a aquests materials, amb paviment de sauló de color similar a la terra de la zona.

 

El projecte té un pressupost de 420.000 € i compta amb una subvenció de 85.000 € atorgat per pel Programa específic de cooperació municipal de la Diputació de Girona del Pla Únic d'Obres i Serveis 2015.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet