El guardonat film francès “En la Casa”, pel·lícula de Cine Ciutadella del proper 17 de juliol

Cine Ciutadella celebrarà aquesta setmana la festa nacional francesa del 14 de juliol amb la projecció, dijous 17, d’En la casa (Dans la maison) dirigida per François Ozon l'any 2012. Una història on drama i comèdia, realitat i ficció es combinen magistralment, que acumulà nombrosos premis a molts festivals, entre ells el Cèsar a Millor pel·lícula i la Conxa d’Or a Millor Pel·lícula i Guió. La projecció es realitzarà en francès amb subtítols en castellà.
15/07/2014 10:03 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En la casa” ens mostra la història d'un professor de literatura francesa fastiguejat i desmotivat per les redaccions insulses i nefastes dels seus nous alumnes, descobreix entusiasmat que el noi que s’asseu al fons de l’aula mostra un sentit de l’observació molt agut en els seus treballs. El noi se sent fascinat per la família d’un dels seus companys i escriurà, encoratjat pel professor, una espècie de novel·la sobre aquesta. Magnífic film de François Ozon, un joc de miralls mil·limetrat en el que la realitat i la ficció, el drama i la comèdia es creuen amb una elegància i una habilitat poc usuals.

 

Cine Ciutadella segueix així apostant per una programació variada i de qualitat amb títols pensats per a tots els públics, pel·lícules que han tingut gran acollida entre els espectadors i que a la vegada són mostres de gran qualitat cinematogràfica. Enguany, incorpora també la projecció de curtmetratges, apropant el públic a aquest interessant i poc conegut. En aquest ocasió, la peça seleccionada, que es precedirà la pel·lícula, serà Rear Window, de Jeff Desom (Luxemburg, 2012).

 

L'inici de la sessió tindrà lloc a les 22 h, tot i que l'obertura de portes es realitzarà a les 21.30 h. Es permet l'entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l'entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d'entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document