El Teatre de Roses prepara una tardor musical i teatral de primer nivell

A Roses es la nova programació del Teatre Municipal de Roses per a aquesta temporada de tardor 2013. Montse Mindan, Marc Danés i Enric Matarrodona, Alcaldessa, Regidor de Cultura i Director del Teatre , respectivament, han explicat les novetats escèniques d’aquesta temporada.
19/09/2014 11:55 -    

La programació presentada aquest matí al consistori rosinc ofereix una varietat molt diversa, pensada per a públics diferents.
També hi ha programat grans actors del nostre país, com són en Ramon Madaula o Pau Roca, que portaran al Teatre Rosinc “La Partida” i “Pulmons”, respectivament. Marina Rossell o Macedònia també són noms ben coneguts al nostre país que passaran per Roses a oferir el seu últim espectacle. Rossell canta a Moustaki, en un segon volum després del gran èxit de vendes i públic, que va fer amb el seu primer treball amb peces del cantant grec. La tercera generació de Macedònia vindrà a presentar el seu últim disc “Flors”.

Un altre dels actes destacats és el concert de Nadal de la Fundació Roses Contra el Càncer que enguany portarà a l'escenari rosinc el Cor de veus blanques de l'EMMPAC i el Cor Zongora de l'EMMPAC, dirigits per Ignasi Tomàs i Montserrat Menesses, direcció escènica i musical, respectivament.

Teatre infantil, organitzat per Optimist, música, i els Pastorets que cada any representen el Grup de Teatre de Roses, acabaran d’arrodonir una bona temporada que els seus organitzadors esperen que sigui tan exitosa com les passades edicions.

VENDA I RESERVA D’ENTRADES
Per als espectacles organitzats per l’Ajuntament de Roses, reserva i venda d’entrades a les oficines
de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12. 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h.
A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle.
Contacte: Tel. 972 25 24 00 (ext. 332) | tmr@roses.cat | www.roses.cat
DESCOMPTES
Carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses.
ENTRADA GRATUÏTA
Gaudiran d’entrada gratuïta, en les representacions organitzades per l’Ajuntament de Roses, excepte
el concert de Macedònia, els menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i les
parelles lingüístiques de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document