El Teatre Municipal de Roses acull la xerrada : Què és el dolor? del Programa d’educació sanitària a la gent gran

El Programa d'educació sanitària a la gent gran sobre el bon ús dels medicaments (PESGG) és una iniciativa que consta de xerrades informatives impartides per farmacèutics amb l'objectiu d'augmentar el coneixement sobre l'ús dels medicaments i millorar les habilitats en el seu maneig. El Teatre Municipal de Roses acull avui, dimecres 7 de novembre, a les 17 h, la xerrada "Què és el dolor?", emmarcada en aquest programa.
07/11/2018 11:15 -    

En l’edició de l’any 2018, el Programa ofereix xerrades entorn a diferents temes, com ara l’ús dels antibiòtics, dolor, diabetis, hipercolesterolèmia, hipertensió arterial, bon ús dels medicaments i la importància de seguir bé els tractaments. El programa és fruit de la col·laboració entre el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC) i el CatSalut.

Al llarg de la sessió d’avui a Roses, s’oferiran informacions sobre què és el dolor, quins tipus de dolor hi ha, com es mesura, com es pot prevenir i com es pot tractar, així com els hàbits saludables que poden disminuir o evitar alguns tipus de dolor. En quant al seu tractament, es parlarà també dels tractaments no farmacològics i farmacològics, quins són els analgèsics més habituals i quines les seves accions, precaucions que s’han de tenir i els seus principals efectes adversos.

La xerrada serà impartida per la farmacèutica Marta Bosch. L’entrada és lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document