El Teatre Municipal de Roses acull l'exposició “Albert Pujol, 40 anys al carrer”

El proper divendres 19 de juliol (20 h), tindrà lloc la inauguració de l'exposició “Albert Pujol, 40 anys al carrer”, instal·lada al Teatre Municipal de Roses. La mostra, que romandrà oberta al públic durant dues setmanes, concretament fins al 28 de juliol, aporta la visió de l'artista sobre les empremtes que deixa el pas del temps al seu pas. L'horari d'obertura a públic és de 18 a 21 h del vespre.
El Teatre Municipal de Roses acull l'exposició “Albert Pujol, 40 anys al carrer”

Albert Pujol

17/07/2013 08:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Albert Pujol reivindica en aquesta mostra la necessitat d'aturar-se de tant en tant, de meditar tot allò que val la pena i, parafrasejant Milan Kundera: “aturar el temps per pensar, per tractar de revelar en què consisteix ser viu. Entre la lentitud i la memòria, entre la velocitat i l’oblit, hi ha un vincle secret. El grau de lentitud és directament proporcional a la intensitat del missatge; el grau de velocitat és directament proporcional a la intensitat de l’oblit.”  

Una oportunitat per conèixer de més a prop l'obra d'aquest artista estretament vinculat a Roses, i a la vida diària dels seus carrers i places, on la presència del pintor, fent retrats, és habitual. En aquesta ocasió, però, el moviment i l'activitat que envolten les seves creacions, es veuran suplantades per la tranquil·litat i recolliment de l'escenari del Teatre Municipal de Roses, facilitant així la reflexió i meditació que l'artista ens proposa. 

ALBERT PUJOL. Centelles, 1949 

- Aprèn l’ofici d’impressor i treballa en el taller del seu pare (1964-1969).

- Des de 1976, viu a Roses, on forma la seva família i d’on és un vilatà.

- S’ha dedicat professionalment a la pintura des de 1972 i és popularment conegut pels retrats que fa a l’estiu, davant el públic, al centre de la vila de Roses.

- Té l’estudi a Garriguella on exerceix, com a eina de formació i recerca, la pintura.

- Ha fet múltiples exposicions en les quals, des de l’inici, expressa la voluntat de superació. Ha impartit classes de pintura i ha transmès als alumnes els seus coneixements.

- És membre del grup Vivarium Gerisena.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document