El Teatre Municipal de Roses tanca temporada amb El Crèdit i entrades exhaurides

El Teatre Municipal de Roses tanca el proper diumenge 10 de maig la temporada d'hivern-primavera 2015 amb un dels muntatges teatrals de més èxit del darrer any: El Crèdit. El públic de Roses no ha volgut perdre l'oportunitat de gaudir d'aquesta obra protagonitzada per Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, escrita per Jordi Galceran i dirigida per Sergi Belbel, exhaurint les entrades ja fa setmanes. En l'apartat musical, Marina BBFace & The Beatroots clouran divendres el cicle organitzat per Viumúsika.
06/05/2015 11:48 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Crèdit, èxit arreu de Catalunya

 

En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix…

 

Però potser avui no. Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs cap a casa amb la cua entre les cames com un xaiet. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses emprendre mesures de força, mesures realment potents. Res violent, valgui’m déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.

 

La representació a Roses tindrà lloc a les 18 h. Tot i que les entrades estan exhaurides des de fa setmanes, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses elabora una llista d'espera per poder cobrir possibles baixes o entrades no enretirades.

 

Marina BBFace & TheBeatroots

 

Per la seva banda, l'associació Viumúsika portarà el proper divendres al Teatre Municipal la darrera actuació de la seva programació d'enguany: Marina BBFace & TheBeatroots, un grup que alterna el funky, el soul i el rock.

 

Quan Marina Torres, coneguda artísticament com Marina BBFace, va abandonar la disciplina de The Ppepper Pots, de qui havia sigut cantant solista des dels seus inicis, ho va fer amb la intenció de crear un projecte musical amb el que poder mostrar les seves pròpies inquietuds musicals, també amb el funk i el soul com a referència, però sempre evitant els límits d'estil per què no hi hagués res que frenés la seva creativitat artística.

 

 

Amb aquesta intenció es va aliar amb Frank Montasell, Hèctor Moras i Raúl Pérez (Sol Lagarto, Chocodelia Internacional...) i van formar Marina Bbface & The Beatroots, un projecte en el que hi trobem el funk més juganer, la intensitat del soul i el desvergonyiment del rock.

 

El concert tindrà lloc aquest divendres 8 de maig, a les 22,30 €. El preu de l'entrada és de 8 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document