El TMR presenta la proposta musical 'Passarà el Temps. De Palestrina a John Cage'

El proper diumenge (24 de novembre), el Teatre Municipal de Roses oferirà el concert 'Passarà el temps', on la mezzosoprano Clàudia Schneider, la soprano Ilona Schneider, la contralt Mariona Castelar i el pianista Pere Xiberta, oferiran un recorregut musical per les obres dels compositors Giovanni Pierluigi Palestrina i John Cage. El preu de les entrades, que ja són a la venda, és de 15 €.
21/11/2013 09:33 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Giovanni Pierluigi Palestrina (1525-1594) va ser un compositor italià renaixentista. Tingué molta influència en el desenvolupament de la música religiosa i la seva obra és la culminació de la polifonia sacra del Renaixement. Fou considerat el millor compositor del seu temps.

 

John Cage (1912-1992), va ser un compositor nord-americà (EEUU), pioner de la música aleatòria, de la música electrònica i de la utilització no estàndard dels instruments musicals tradicionals. Una de les principals figures de l'avantguarda de la postguerra.

 

En el concert del proper diumenge, els intèrprets oferiran un repertori atractiu i captivador integrat per una selecció d'obres dels dos compositors, amb el qual volen copsar el pas del temps a través de la música.

 

Les entrades per assistir a la representació valen 15 € i ja es poden adquirir a les dependències de l'Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, 12, 2a planta)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document