Elenc de luxe a “La Partida” el proper diumenge al TMR, sota la direcció de Julio Manrique

El proper diumenge 16 de novembre (18 h), el Teatre Municipal de Roses oferirà l'obra “La Partida” de Patrick Marber, una oportunitat única per gaudir de la interpretació d'un equip excepcional d'actors (Ramon Madaula, Joan Carreras, Marc Rodríguez, Andrew Tarbet, Oriol Vila i Andreu Benito) que, sota la direcció de Julio Manrique, ofereixen una comèdia negra on la virilitat i la testosterona, però també els somnis i anhels de canvi estan sempre presents.
11/11/2014 10:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Una partida de pòquer serveix d’excusa a un dels grans noms de la dramatúrgia britànica per posar en escena un joc de cartes, una comèdia d’homes que parla, entre d’altres coses, de pares i de fills. Julio Manrique, ara com a director, es torna a submergir en el món teatral del britànic Patrick Marber. Ho fa dirigint una peça que l’autor va escriure quan encara era un desconegut i que, en clau masculina, utilitza una partida de pòquer per parlar de temes que van més enllà dels joc. I és que, com diu un dels personatges de l’obra, en el restaurant on passa tot (a Londres en l’original, a Barcelona en aquesta posada en escena) “no es juga a les cartes, es juga a l’home”.

 

Sis personatges amb vida pròpia, d’aquells que només aconsegueix crear la millor escriptura teatral, transiten pel menjador i la cuina del restaurant: un cuiner, dos cambrers, el propietari del negoci, un fill amb problemes amb el joc i el seu mentor en el pòquer. Tots ells participaran en l’acte final en una partida al soterrani del local. I, entre whisky i cigarrets, cada jugada farà emergir algun dels molts temes que tracta l’obra i que van de l’amistat i la lleialtat, a la veritat i la mentida, passant per l’èxit i el fracàs. Quin dels jugadors ha guanyat la partida en realitat?

 

Les entrades (20 €), es poden adquirir anticipadament a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12. 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle. Descomptes: carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses. Entrada gratuïta per a tots els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses.

 

Fitxa tècnica:

 

Direcció: Julio Manrique

Repartiment: Ramon Madaula (Esteve), Joan Carreras (Santi), Marc Rodríguez (Maxi), Andrew Tarbet (Frankie), Oriol Vila (Carles), Andreu Benito (Ash)

Coproducció: Grec 2014 i Teatre Romea

Durada: 120 minuts

Organitza: Ajuntament de Roses

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document