Els amants dels Drons i la fotografia aèria tornen a trobar-se a Roses

El cap de setmana dels dies 16 i 17 de juny tindrà lloc la tercera edició del Festival Drons N'Roses, un esdeveniment destinat als aficionats de la fotografia aèria que pren com a punt d’atenció el patrimoni cultural, l’entorn natural i el cel rosincs. Els drons, petits aparells voladors amb control remot, seran els protagonistes d’un festival que inclou concursos de fotografia aèria i la visualització de les imatges més sorprenents preses per aquestes càmeres, demostracions de vol de "Drons de Carreres", la competició GP de Drons i un dinar per a tots els participants i col·laboradors el dia 17 de juny.
11/06/2018 15:11 -    

El Festival Drons N'Roses arriba a la tercera edició convertit ja en tot un referent i punt de trobada dels cada cop més nombrosos aficionats i seguidors d’aquesta disciplina, que uneix pilotatge de multicòpters, fotografia i noves tecnologies. Un cap de setmana farcit d’activitats per donar a conèixer la tecnologia entre els aficionats a la fotografia aèria, així com promoure el patrimoni i els valors paisatgístics de Roses podent gaudir d’un punt de vista diferent, l’aeri.

Exhibicions i curses

Els pilots de DDC- Drones De Carreras oferiran al llarg dels dos dies del festival activitats relacionades amb l'emergent món dels drones: circuits, demostracions, carreres, explicacions, etc... També està confirmada la presència de diverses personalitats del món del Dron i dels audiovisuals, que explicaran les seves tècniques i experiències.

El festival comptarà amb una vessant lúdica amb circuits, demostracions i carreres, que oferirà l'experimentat equip DDC- Drons de Carreras a l'espai monumental de la Ciutadella, on es podran manipular drons, visionar el pilotatge amb ulleres especialitzades, i seguir a través de pantalles les espectaculars imatges que reben pels seus equips els pilots encarregats dels maneig de les aeronaus.

Al llarg de dissabte, entre les 10.30 i les 18.30 h, tindran lloc les classificacions del Gran Premi de Drons organitzat per l'equip DDC, la final del qual tindrà lloc diumenge, amb la fase final dels vols a càrrec dels 32 pilots classificats.

Per dur a terme aquesta activitat s’habilitarà dins de la Ciutadella un circuit amb zona d’inici i diverses balises situades estratègicament que delimitaran tot el recorregut. El públic assistent podrà visualitzar les espectaculars imatges captades pels aparells a través de les pantalles instal·lades a l’interior de la Ciutadella.


Concurs fotogràfic amb Dron:

El concurs està obert a persones aficionades i professionals amb l'equip necessari i majors d'edat, prèvia inscripció. S'estableixen les següents categories:

La categoria Creativa, Memorial Jordi Velasco, dotada amb un premi de 1.000 € i trofeu, segueix commemorant i recordant el fotògraf rosinc. Pel que fa a la resta de categories, (Patrimoni natural, Patrimoni històric i Cerca l’objectiu), s’elegirà un primer premi i un finalista, dotats amb 600 i 250 € respectivament.

Programa

Dissabte 16 de Juny

9.00 h. Recepció dels primers concursants i acompanyants en la Ciutadella de Roses

10.30 h. Presentació del Primer Festival Drons N' Roses a càrrec de l'organització i les autoritats presents

A partir d'aquest moment queda inaugurat el festival i els participants poden desplaçar-se a les zones permeses per fer les seves millors fotos

10.30 h. Clasificacions per la cursa de drons organitzada per l'equip DDC durant tota la jornada.

18.30 h. Queda finalitzada la jornada de vol.

Diumenge 17 de Juny

8.00 h. L'organització engega la segona jornada del festival. Els concursants que vulguin fer les seves últimes fotos podran fer-ho fins a les 10:00h del matí.

10.00 h. Es tanca el termini per al lliurament de fotos a l'organització.

11.00 h. Comença el GP de drons amb el 32 pilots classificats.

14.00 h. Dinar per tots els participants i col·laboradors.

15.30 h. Lliurament de premis de les 4 categories del concurs per part de les autoritats i l'organització, i lliurament dels premis de la cursa de DRONS

Amb l’organització d’aquest esdeveniment, l’Ajuntament de Roses vol difondre el magnífic patrimoni amb què compta la població, en aquest cas amb una nova visió, l’aèria, a través de l'ampli ventall de possibilitats que ofereixen les noves tecnologies.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document