Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita participen a la Cruise Shipping Miami

Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port promouen els tres ports i les seves destinacions a la fira més rellevant del món per consolidar les companyies de creuers actuals i captar-ne de noves Palamós donarà a conèixer a la indústria creuerística la seva nova condició d’espai Schengen que projectarà el port internacionalment i l’ajudarà a incrementar el tràfic de creuers
13/03/2015 07:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, participa la setmana vinent amb els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita i els seus entorns turístics a l’aparador internacional més important del sector al Seatrade Cruise Shipping Miami, que se celebrarà del 16 al 19 de març a Miami Beach (Estats Units), amb l’objectiu d’impulsar l’arribada de creuers a la Costa Brava i al Delta de l’Ebre.

 

L’acció comercial dels tres ports i la seva àrea d’influència es realitzarà sota les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port. Els representants institucionals de creuers donaran a conèixer al mercat les característiques dels tres enclavaments i les principals activitats que trobaran els turistes de creuer a la zona. L’objectiu és posicionar els tres ports i les seves destinacions dins l’arc de la Mediterrània occidental, consolidar línies de creuers, buscar-ne de noves i fidelitzar les companyies que ja visiten aquests ports.

 

Aquesta acció forma part dels acords presos per promoure els ports catalans, gestionats per la Generalitat, que reben tràfic de creuers i l’ampli ventall d’activitats d’àmbit cultural, històric, gastronòmic, esportiu i d’oci que s’ofereixen als passatgers de creuer. En aquest context, les institucions compromeses en treballar pel creixement de l’activitat creuerística a la costa catalana són les següents: Ports de la Generalitat; els Ajuntaments de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita; els Patronats de Turisme Costa Brava-Girona i Terres de l’Ebre; i les Cambres de Comerç de Palamós, Girona i Tortosa.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document