Els premis G! de Turisme guardonen un projecte empresarial del Centre d’Immersió Roses

L’acte de lliurament dels premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, guardonà ahir el projecte empresarial “La immersió a la Costa Brava, des dels pioners fins a l’actualitat, una experiència turística d’èxit des de fa més de 50 anys”, impulsat per les empreses Centre d’Immersió Roses, Triton Diving, Unisub Estartit i Centre d’Immersió Snorkel.
08/02/2019 10:48 -    

El premi es lliurà durant l’acte realitzat aquest dijous al Teatre Municipal de Lloret de Mar, que va reunir tres centes persones, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí. Entre les categories premiades, el Premi G! Xiquet Sabater premia el projecte empresarial de l’any, que en aquesta ocasió ha recaigut sobre el projecte ”La immersió a la Costa Brava” del qual forma part Centre d’Immersió Roses.

 

El premi “Xiquet Sabater al projecte empresarial” s’adreça a les institucions, entitats o establiments, de caràcter públic o privat, que en fase de projecte o en etapa de consolidació aportin un projecte o una proposta que contribueixi clarament a l’enriquiment de l’atractiu de les marques Costa Brava i/o Pirineu de Girona i destaquin per llur activitat en favor del desenvolupament del turisme a les comarques de Girona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document