Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Els proveïdors de l’Ajuntament de Roses poden consultar l’estat de les seves factures digitalment

Els proveïdors de l’Ajuntament de Roses poden consultar l’estat de les seves factures digitalment

L’Ajuntament de Roses ha posat en marxa aquest mes d’octubre una plataforma digital anomenada “Portal del Proveïdor”, la qual permet conèixer l’estat de les factures i altres consultes a tots aquells proveïdors que subministren els seus productes o serveis al consistori rosinc. La plataforma és accessible a través de la pàgina web municipal www.roses.cat i es pot consultar les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.
13/10/2016 18:44 -    

L’accés a l’aplicatiu es fa mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament, accedint a l’apartat  «Seu Electrònica», o directament, a través de http://eajuntament.roses.cat:100800/portalciutada. Per  poder realitzar consultes cal identificar-se amb certificat digital o mitjançant usuari i contrasenya, en aquest darrer cas, prèvia sol·licitud d’alta a la plataforma.

Un cop dins, el proveïdor pot consultar la situació de les seves factures presentades a l’Ajuntament, les dades declarades a Hisenda mitjançant els models 347 i 190, consultar i modificar les seves dades fiscals i bancàries, o accedir al registre de factures electròniques. Una nova eina que vol posar l’administració més a l’abast de la ciutadania, amb la rapidesa i comoditat que permeten avui dia els mitjans electrònics.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet