Ennatura't a Roses

L'1 de maig comença l'Ennatura't, el Festival de les activitats a la Natura que promociona el Club de màrqueting Natura Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava. L'Oficina de Turisme de Roses participa en aquesta acció amb 3 activitats de senderisme per promocionar i donar a conéixer Roses i el seu entorn natural, ideal per practicar activitats esportives com el senderisme, btt, running,etc. Els senders dins del Parc Natural Cap de Creus fan de Roses un destí excepcional de lleure a la natura.
26/04/2016 12:12 -    

1 de maig

Ruta de senderisme guiada des de Roses fins al Pic de l'Àliga (462 metres) des d'on es gaudeixen de vistes panoràmiques a la badia de Roses i a la plana de l'Empordà. Preu 3€.

 

8 de maig

Itinerari guiat per conèixer el cap Norfeu, Reserva Integral del Parc Natural del Cap de Creus. El cap Norfeu, entre les badies de Montjoi i Jòncols, forma una estreta península que s'endinsa en el mar, paratge ideal per la seva gran riquesa botànica i les nombroses espècies d'ocells i animals aquàtics. Una ocasió única per descobrir també la torre de Norfeu i la llegenda d'Orfeu. Preu 3€.

 

22 de maig

Ruta guiada pel camí de ronda al parc natural del Cap de Creus, des de Cala Montjoi a la platja de l'Almadrava, seguint el GR 92. El punt de sortida és l'aparcament de la platja de l'Almadrava on s'agafarà el tren turístic Roses Expres fins a la Cala Montjoi. Des d'allà es farà la tornada a peu fins el punt de sortida seguint el sender costaner GR 92. Preu 5€.

 

Per participar a aquestes activitats cal inscripció prèvia

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document