EntRena’t a casa amb l’APP de la Piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses ha preparat per als seus usuaris diferents opcions de classes virtuals i rutines d’entrenament per fer des de casa durant els dies de confinament. Estan disponibles a través de l’aplicació de la Piscina, APP EntRena’t.
17/03/2020 09:27 -    

Classes virtuals:

Des d’ahir, dilluns 16 de març, es troba disponible el servei de classes virtuals, amb sessions per a tots els gustos i objectius. Només cal accedir al menú lateral desplegable de l’APP EntRena’t, on apareix l’apartat VIRTUALS, amb més de 350 sessions, on l’usuari pot seleccionar les que més l’agradin. 

 

 Rutines d’entrenament:

Un altre servei que s’han programat virtualment són les rutines d’entrenament específiques per fer a casa, sense material i dividides en tres nivells de dificultat (baixa, mitja i alta). Cada rutina està formada per 8 sessions de 30 a 45 minuts de durada, amb la idea de poder fer 4 sessions setmanals. 

Només cal accedir a l’apartat “Entrenament lliure” de la pantalla principal de l’APP i seguir les següent passes: WORKOUT > CONDICIONAMENT FÍSIC > seleccioneu la dificultat de la rutina l’ENTRENA’T A CASA. 

En aquest moment, la rutina queda assignada i només cal accedir a COMENÇAR JA, des de la pantalla principal.Es diposaran de les 8 primeres sessions, dividides en escalfament, part principal i tornada a la calma. Fent clic a cada exercici es té accés informació i un vídeo sobre l’execució.

En acabar la sessió, només cal fer clic al símbol “+” i seleccionar “Finalitzar entrenament”. Llavors, ja es carregarà la segona sessió.   

Assessorament i informació

La Piscina posa al servei dels seus abonats el correu electrònic  activitats@piscinaroses.cat i el servei WhatsApp a través del telèfon 605 58 83 58, de  des d’on atendrà qualsevol dubte sobre l’APP o assessorament esportiu 

#joentrenoacasa #amblapiscinaderoses #mésqueunapiscina

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document