Èxit de participació dels cursos destinats a aturats i treballadors organitzats per l'Ajuntament de Roses

Des de principis d'octubre l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses ha posat en marxa diferents cursos formatius tant per a persones desocupades com per a treballadors. D'una banda, s'han iniciat ja els cursos d'idiomes (francès i anglès) i la formació “Com exposar el producte fresc al meu establiment”, tots ells amb un gran èxit de participació, mentre que el proper mes de novembre ho faran els cursos d'emprenedoria i d'alfabetització digital.
Èxit de participació dels cursos destinats a aturats i treballadors organitzats per l'Ajuntament de Roses

Cursos anglès

21/10/2014 10:44 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els cursos impulsats pel consistori rosinc estan destinats a millorar l'ocupabilitat tant de les persones que es troben buscant feina com d'aquelles altres que treballen i volen millorar la seva formació per mantenir-se en el mercat laboral.

 

Els cursos de francès i anglès han cobert amb èxit totes les places previstes. Adreçats a persones que volen assolir uns coneixements inicials per poder desenvolupar tasques d'atenció al públic en l'àmbit laboral del comerç, l'hostaleria, la restauració, etc, es van iniciar a principis d'octubre i s'allargaran fins a mitjans de desembre.

 

D'altra banda, la formació “Com exposar el producte fresc al meu establiment” dut a terme el passat 8 d'octubre va assolir una molt bona valoració per part dels assistents, principalment carnissers i comerciants de fruita i verdura. Al llarg de la jornada es mostrà als comerciants com exposar adequadament els productes frescos per fer més competitius i atractius els seus negocis.

 

El proper mes de novembre l'Àrea de Promoció Econòmica iniciarà els tallers d'emprenedoria i creació d'empreses (encara amb places disponibles), i els cursos d'alfabetització digital, que ha doblat la seva oferta amb un nou curs, atès que el programat inicialment va esgotar les places disponibles durant la primera setmana d'inscripcions.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document