Gospel i teatre infantil, les propostes del TMR per a aquest cap de setmana

El Teatre Municipal de Roses programa aquest cap setmana un concert de gospel a càrrec del Cor Alegria (dissabte a les 21.30 h), mentre que diumenge, com cada mes a les 12 h, Optimist aproparà el teatre als més petits del municipi. L'obra escollida en aquesta ocasió és “Tot Plegat”, de la companyia Teatre Mòbil.
30/10/2015 06:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

 

Aquest dissabte 31 d'octubre, el Cor Alegria de Figueres ofereix al Teatre Municipal de Roses un concert gratuït. Format per 6 músics i 50 veus de diferents edats i generacions, el cor va néixer fa tan sols un any i mig al bressol de l'església Evangèlica Baptista de Figueres i ha ofert ja diverses actuacions on la música gospel és la protagonista. L'actuació tindrà lloc a les 21.30 h.

 

Diumenge, l'associació Optimist torna a programar teatre familiar al TMR. La companyia Teatre Mòbil representarà l'obra “Tot Plegat”, on en un espai mòbil que es plega i es desplega, s'hi apleguen tres comediants que volen presentar l'espectacle. Però... una taca perillosa al terra, uns cubells i fregadores multiusos, un ninot desobedient, un presentador que perd el cos i l'enteniment, uns cantants descoordinats, unes escombraries rebels i un mag a qui prenen el pèl... els hi posaran molt difícil

 

L'espectacle tindrà lloc a les 12 del matí i el preu de l'entrada de 5 €.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document