1.487 escolars participen en el programa d’activitats aquàtiques de la Piscina municipal de Roses

El nombre d’escolars que participen en els cursos de natació que la Piscina Municipal de Roses posa a disposició dels centres d’ensenyament, ha assolit aquest curs una participació rècord, amb un total de 1.487 alumnes inscrits. Aquest programa escolar, és una de les nombroses activitats impulsades des de l’equipament amb l’objectiu d’obrir les seves instal·lacions a públics de totes les edats i necessitats.
Cursos escolars

Cursos escolars

06/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre les nombroses activitats i serveis que ofereix la Piscina Municipal, es troba el Programa d’activitat aquàtica escolar dirigit als alumnes d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat de tots els centres d’ensenyament de la població i àrea d’influència. Durant aquest curs escolar hi participaran en el programa un total de 1.487 escolars, majoritàriament de Roses, tot i que també provinents d’altres municipis com Cadaqués, Sant Pere Pescador, Vilajuïga o Palau-Saverdera.

Els cursos, impartits per monitors especialitzats, estan adaptats al nivell inicial de cada grup d’alumnes i s’adeqüen als seus ritmes de progressió. L’objectiu és contribuir al desenvolupament integral dels infants i joves en el medi aquàtic, a nivell psicomotriu, cognitiu i afectiu. Els programes es desenvolupen en tres etapes (aprendre a nedar, domini del medi i natació esportiva), en funció de l’edat i nivell dels alumnes.

Amb l’objectiu d’afavorir al màxim la participació, les sessions es realitzen dins l’horari escolar i es determinen per cada centre en funció de la disponibilitat d’espais i personal de la piscina. Els alumnes s’agrupen per nivells en grups reduïts, cadascun dels quals realitzen una sessió de cinquanta minuts setmanals.

L’èxit assolit en les campanyes escolars passa a sumar-se al rècord d’inscripcions amb què compta la piscina municipal -que acaba d’arribar als 1.900 abonats-, així com a la creixent participació en les diferents activitats que s’hi realitzen per part del públic general.

En l’actualitat, a més dels cursos d’activitats aquàtiques destinats a totes les edats i tipologia d’usuaris –des de classes pre-part o natació per a nadons, fins a natació terapèutica o per a la tercera edat-, la piscina ofereix més de 60 sessions setmanals i 14 tipus diferents d’activitats (spinning, aerodansa, tonificació, body mind, aerostep, estiraments, gim suau, aigua gim, etc,...)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document