1.800 alumnes de Roses celebren el dia escolar de la No Violència i La Pau

Coincidint amb la celebració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau que cada any té lloc el 30 de gener, l’Espai Cultural La Ciutadella va iniciar ahir, 27 de gener, un cicle de cinema dirigit a tots els centres d’ensenyament de Roses. Els films projectats durant aquests dies, pensats per a tots els segments d’edats, són Kiriku y las Bestias Salvajes, El Gran Dictador i Promises. Es preveu que un total de 1.800 alumnes rosincs participin en aquest cicle, que tindrà lloc fins al proper 3 de febrer.
sessió cinema

sessió cinema

28/01/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Dins el programa d’actes de commemoració del Bicentenari de la Guerra del Francès i en combinació amb la unitat didàctica "A conseqüència de la guerra…" que s’ofereix als centres educatius per treballar el tema de la guerra i els seus efectes, l’Espai Cultural la Ciutadella ha organitzat unes jornades de reflexió en la que es projecten vàries pel·lícules per col·laborar amb la tasca dels ensenyants que fomenten la Cultura de la Pau entre els infants i joves de Roses.

Aquesta proposta gira entorn al Dia Escolar de la No Violència i la Pau que cada any se celebra el 30 de gener, aniversari de la mort de Mahatma Gandhi (30/1/1948). L’objectiu és ressaltar la importància de l’educació en i per a la tolerància, la solidaritat, la no violència i la pau, i destacar el paper dels centres educatius com a instruments de pau i entesa entre persones de diferent procedència, cultura i religió. 

Més de 1800 alumnes de tots els centres educatius de Roses han confirmat la seva assistència a les diverses sessions que es realitzaran els dies laborables entre el 27 de gener i 3 de febrer
.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document