40 grados, Betagarri i Antònia Font, protagonistes del segon Concert Jove

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha programat per a aquest estiu dos concerts joves a la Ciutadella de Roses. El primer d’ells va tenir lloc el 28 de juliol, i aplegà l’actuació de les formacions La Carrau, Gertrudis i Dekrèpits. El proper dissabte 18 d’agost, arriba el torn de Betagarri, Antònia Font i 40 grados.
14/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Antònia Font: la galàxia mallorquina
El segon Concert Jove previst per a aquest estiu comptarà amb l’actuació dels mallorquins Antònia Font, formació amb una llarga i sòlida trajectòria musical a les seves esquenes, que entusiasma un públic fidel que augmenta disc a disc, i concert a concert.

Lluny de modes passatgeres, Antònia Font practica un pop atemporal, fresc, natural, sense virtuosismes ni pretensions, però amb una gran càrrega emocional, nostàlgica de vegades, surrealista d’altres. El seu darrer treball, Batiscafo Katiuskas, és un viatge introvertit i íntim amb el qual la formació tornar al pop més clàssic, amb una marcada nostàlgia per la música dels anys vuitanta.

Betagarri: contundent rock –ska
Betagarri es distingeix des de la seva irrupció en el mercat musical per la seva vinculació a l’ska. Des de llavors han passat catorze anys, però el conjunt basc no ha variat les coordenades musicals en què es mou, on es fusionen les més pures maneres roqueres amb un ska fresc i festiu.

Des de la seva creació l’any 1993, el grup basc Betagarri ha realitzat més de 700 concerts per tot l’estat espanyol i la resta del continent europeu, Japó i Estats Units. La xifra de discos venuts supera ja les 50.000 còpies, sense tenir en compte els treballs especials o recopilatoris en els quals ha participat el grup.

El grup de pop-rock rosinc 40 grados, completarà el cartell de la nit.

2n Concert Jove d’Estiu 2007: Betagarri, Antònia Font i 40 grados

Dia: Dissabte 18 d’agost

Lloc: Ciutadella de Roses

Hora: 22.30 h

Preu entrades: 3 € (inclou got de plàstic reciclable)

Venda anticipada: al CAR JOVE (de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 20 h) i a les taquilles de la Ciutadella de Roses

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document