Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / 5.000 visitants han vist l’exposició “Miralls amb Memòria” a la Ciutadella de Roses

5.000 visitants han vist l’exposició “Miralls amb Memòria” a la Ciutadella de Roses

L’Espai Cultural La Ciutadella ha superat la xifra dels 5.000 visitants de la mostra fotogràfica “Miralls amb Memòria”, instal·lada a la seva sala d’exposicions des del passat 3 de juliol. La mostra és una aproximació al treball dels fotògrafs durant el període comprés entre els anys 1860 i 1940, i romandrà oberta al públic a la Ciutadella fins al proper 20 de setembre.
Miralls amb memòria

Miralls amb memòria

31/07/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

"Miralls amb Memòria" és un projecte ideat i dirigit pel fotògraf Josep Maria Oliveras que reuneix imatges, la majoria de gran format, obtingudes a partir dels materials originals facilitats per arxius públics i fons particulars de les comarques de Girona. La mostra reuneix més de mig centenar de fotografies de quinze fotògrafs de diverses poblacions gironines, a més d’imatges d’establiments com Foto Lux o Fotografia Unal, i treballs anònims provinents d’una quinzena de fons públics i privats. Les fotografies sobre paper es complementen, a més, amb un vídeo i un catàleg imprès.

La mostra, que té caràcter itinerant s’ha vist a Ripoll, Llagostera, Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell. Després de Roses l’exposició es clourà Blanes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Miralls amb memòria
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet